Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buluşma, sanal

Sanal Bir Buluşma

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanal Bir Buluşma

"Sen ne anlarsın aşktan!" diye bağırmak için yeltendim de ağzımı tıkadın bakışlarınla

Neşeliyim, artık sana dair yalnızlık hikayeleri yazamıyorum Şişen doldu tepeleme, kapattım kapağını, biliyorsun Biliyor ve kızıyorsun Kızıyorsun, değil mi?

"Aman bana ne ya Ne yaparsan yap!" demek geldi de içimden, ağzımı kapadın bir gülüşünle Oflayıp puflamak benim en doğal hakkım değil mi? Bırakıp giden sensin Şimdi döndün diye boynuna atlamamı mı bekliyorsun? Boşuna çırpınışlar bunlar, yapmayacağım işte Yapmayacağım! Yapma Yap Lanet olsun

"Hadi oradan, seninle ne işim olur ki artık?" demek istedim de ağzımı kapadın tek bir dokunuşunla Ellerim, durun yerinizde, gelsin ne yapalım, yenildiğinizi belli etmeyin Allahım, mideme kramplar giriyor Ah bir de şu ellerime söz geçirebilsem

"Hadi git artık ve bir daha görüşmeyelim" demek için açtım ağzımı da dudakların mühürledi dudaklarımı Bak, yürüyorum ileriye doğru Neden geriye olsun ki? Benim hayata dair ideallerim var Neden güldün? Tamam, sen gidene kadar bir amacım olmayabilir, ama artık var Hala çıldırtabiliyorsun bir bakışınla beni Özlemişim de gülüşünü Neler diyorsun sen oğlum, aşık değilsin ona, delirtme beni

"Ben gerçekten sensiz de çok mutluyum" demek için yeltendim de kokun burnumda, ne diyeceğimi şaşırdım Bu bir rüya, değil mi? Öyle olmalı, sen aslında şu anda çok uzakta, başka bir iklimi yaşıyorsun Başka tenlerin üzerinde geziniyor nefesin

"Sen aklıma bile gelmiyorsun ki artık" demek istedim de sıcaklığınla kavurdun tüm bedenimi, dilim damağım kurudu İçimdeki kuzgun kanatlanmaya başladı, durdurmalıyım Ne yapmalı? Su, evet su içmeliyim Ellerim, belli etmeyin heyecanımı, bırakında şu su bardağını kavrayayım sıkı sıkı

Beni izliyor Tanrım! Bakışları üzerimde dolaşmayalı çok uzun zaman olmuş! İçimin ısındığını hissediyorum Hani o sertlik abidesi adam, yıkıldın gittin gene Anlamıyorum yüreğim seni, zaten anlasaydım aşkın sırrını da çözmüş olacaktım&

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com