![]() |
Sevmeyi Seviyorum Bencilce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmeyi Seviyorum BencilceSevmek gibi yüce, kutsal bir duygu daha, yaratıldı mı yeryüzünde? Ben, bir varlığı, bir şeyi, bir kişiyi değil, sevmeyi seviyorum, bundandır ki sevgisiz yapamıyorum ![]() Sevgi hava, su kadar gerek yaşamam adına ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak şu manyak gururum, şu içimde var olan takıntılarım var ya, özgürce sevmemin önüne set oluyor çoğu kereler ![]() ![]() ![]() ![]() Ondandır ki sevdalarım ''tek kişilik'' oldu, yaşandı ![]() ![]() ![]() ![]() Denemedim mi iki kişiliği? Denedim, denedim ![]() ![]() Şu var ki ulaşılan sevdalar değil sonsuz olan ![]() ![]() ![]() Çünkü ne zaman o gözünde büyüttüğüm dokunulmazlık, ulaşılmazlık bitti, mantık, doğrular daha öne çıktı ![]() ![]() ![]() Toplumumuzda nedense sevme hakkı olmadığından, özgürce sevmeniz diye birşey söz konusu değil ![]() ![]() Yaşın geçti denir, sorumlulukların var denir, anasın denir, babasın denir, günah denir, ayıp denir, sana yakışmıyor denir, denir de denir ![]() ![]() ![]() Bırakmazlar seni bir türlü rahatça sevmelere ![]() ![]() ![]() Bırakmazlar özgürce, bağıra, çağıra 'seviyorum' demelere ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre aldırmasan da bunlara, kurtulamazsın kafanın içinde gezinen takıntılardan ![]() ![]() ![]() O kadar zordur ki ' Severim yani, kime ne bundan? ' diyebilmek ![]() ![]() ![]() Her sevilen, onu seveni, sevmek zorunda da mı? Her seven hesap vermek zorunda mı? Tabi ki mükemmelidir karşılıklı sevmeler, ancak bu zorla oluşmaz ya ![]() ![]() ![]() Ben, sevdiğimden, O`nun beni sevmesini, hiç bir zaman beklemedim ![]() ![]() İnatçıyımdır sevmelerim adına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluysam, sevmekten keyif alıyorsam, son hızla giderim sevgilerimde ![]() Sevmenin sakıncası yok, yok dedim de, şimdilerde yaşanan sevgiler biraz ilginç, değişik geliyor bana ![]() Beyaz camın ardında, tuşlara basan parmaklarla başlayan sevmeler, çoğu kez gerçek yaşama taşınmaktan uzak kalıyor ![]() Gerçek bir sevgi ise, bence bunun mutlak şartı, görerek sevmek ![]() ![]() ![]() Kişilerin yazdıklarıyla, kendileri o kadar farklı çıkıyor ki, bazen, 'bu O mu? ' diye şaşkınlığımdan ölecek oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da tam tersi ![]() ![]() ![]() Gerçeğinde başka tanıdığım, cam ardında farklı biri ![]() ![]() ![]() O kadar saygılı, efendi, doğal ki, güveniyorsun, dostum diyorsun, kabulleniyorsun sevgi çemberinin içinde O`nu ![]() ![]() ![]() Ancak sonrası dudakları uçuklatırca, uçuk ![]() ![]() ![]() ![]() Size erotik aşk şiirleri döşemeye başlıyor ![]() ![]() Uyardığınızda bu kez iftiralarla savunmaya geçiyor ![]() ![]() ![]() Bu sevgi mi, sevmek mi? Senin duyduklarını herkes duyumsamak zorunda mı? Teşhircilik yapmak zorunda mısın? Ben de gerekirse yaparım, gerekirse bilirim aynı silahla savaşı ![]() ![]() ![]() Ancak sevmeler adına, sevgi sözcüğünü lekelemek denir bunun adına ![]() ![]() Her şeye rağmen sevmek güzel, sevmek kolay ve ben sevmeyi seviyorum, bencilce ![]() Zor olan sevilmek ![]() ![]() Sevilmesem de seviyorum özgürce ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum işte, yalan mı yani! Seviyorum işte, seviyorum ben ![]() ![]() ![]() O da beni sever mi? Sever tabi ki, Ama ondan da çok, seviyorum ben ![]() ![]() '`Sevme, yasak`' dense, ne gelir elden? Gün/ahım da olsa, seviyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() Geride kalan ne, fani dünyada? O`nu çoktan da çok, seviyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|