![]() |
Kendine İyi Bak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendine İyi BakKendine iyi bak" bir "veda" degil "elveda" cümlesidir çogu zaman ![]() kelimeden çok daha fazlasini gizler içinde ![]() ![]() ![]() "Kendine iyi bak ![]() ![]() ![]() Istesem de istemesem de ![]() sonra da mutlu olmani istiyorum ![]() istiyorum ![]() "Kendine iyi bak ![]() sana bakacak ![]() ![]() ![]() seni düsünmeyecegim artik ![]() ![]() Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim ![]() seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum ![]() dönmemek üzere gidiyorum ![]() "Kendine iyi bak ![]() bilmeyi tercih ederim ![]() varsayacagim ben ![]() kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben ![]() benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum ![]() umursamiyorum ![]() Kendine iyi bak, derler ve giderler ![]() söylerler bunu ![]() ![]() kolay kopamaz onlar, süreç çok aci vericidir, yürek parçaliyicidir ![]() seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine "Kendine Iyi Bak" gözleriyle ayrilirlar ![]() ![]() ![]() *Taki son elveda mezar sessizligine bürünüceye kadar* Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez "Kendine Iyi Bak" derler ve giderler ![]() Onlar eti tirnaktan ayirmak yerine ölümü yeglerler ![]() kezden fazla kaldiramayacaklarini bilirler ![]() Kendine iyi bak, derler ve giderler ![]() zaman olamaz derler ve giderler ![]() seveni, ihtiyaci olani yüzüstü birakip gitmek ![]() Kendine iyi bak, derler ve giderler ![]() ![]() Seni parçalara ayirip, en büyük parçayi yanlarina alip giderler ![]() alip giderler ![]() ![]() iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardir elbet ![]() ![]() Savasmadiklari için kizarsin ama suçlayamazsin ![]() için kizarsin ama suçlayamazsin ![]() *Yenildigin için kizarsin ama suçlayamazsin* Ayriligin kaçinilmazligina inandirir seni, kendine iyi bak, derler ve giderler ![]() ![]() anilari birakirlar geride, bir de hatirladikça gözyaslarina bogulasin diye unutulmayan nagmeler ![]() kalmissan, çünkü insafsizliklarini görmek istemezler ![]() bitsin, kapansin bu sayfa isterler ![]() "Bitti" diyemedikleri için , kendine iyi bak derler ![]() "Kirildim ve affedemiyorum" diyemedikleri için kendine iyi bak derler ![]() "Seni istemiyorum artik, hayatimdan çikaracagim ama bil ki hiç unutmayacagim" diyemedikleri için kendine iyi bak derler ![]() "Biliyorum çok kanayacaksin ama daha iyisini yapamiyorum" diyemedikleri için kendine iyi bak derler ![]() Vicdanlarini rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktir ve o yara asla kapanmayacaktir, bilirler ![]() Kendine iyi bak bir noktadir çogu zaman ![]() kötülükler noktalansin isterim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Sen gözümdeki isik, dudagimdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin ![]() hayatima renk katan, sen yüregimdeki çarpinti, sen hayatimdaki nesesin ![]() yolumu aydinlatan, sen dert ortagim, sen gönül yoldasim, sen bir tanesin ![]() Kendine iyi bak deme bana ![]() ![]() seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem ![]() ![]() döndürebilsek zamani geriye ![]() ![]() Nafile ![]() ![]() ![]() ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak aramiza giren seytanla olmaz mi? Hani büyük asklar her türlü engeli asardi, hani gerçek dostluklar her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin istedigin gibi olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|