![]() |
Gidenin Arkasından |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenin ArkasındanGittin ![]() ![]() ![]() ![]() o kadar çok şeyim vardı ki ![]() ![]() ![]() varsa yitireceğim hepsini ![]() ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() karanlığa mahkum edeceksin günlerimi ![]() yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana ![]() KONUŞAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım ![]() akmalıydı gözlerimden ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() oysa ![]() tutkum hayatı seninle, sadece seninle paylaşmaktı ![]() ANLATAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() ellerinden ![]() ürperten? Ürperirdin yine biliyorum ![]() bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu ![]() TUTAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() uzaklaşırken benden, çöküp kaldı bedenim olduğu yere ![]() Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmişti ![]() Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım ![]() KALKAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırdım gidişine ![]() ![]() bitecek, ve sen gidecektin ![]() günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım ![]() BAŞLAYAMADIM ![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() isterdin mi? Son bir kez 'seni seviyorum' dedin mi? 'Bekle beni, döneceğim' diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki ![]() ![]() ![]() DUYAMADIM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|