![]() |
Ve Gitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Gitti![]() ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok yok hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dur!!! Yüzünü göremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitti işte ![]() ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişiyle bayram yerine döndü gönlüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baharin tum cicekleri ellerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir peri kızı oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onun için ![]() ![]() ![]() benim için ![]() ![]() bizim için ![]() ![]() Oyunlar oynuyordum gönlümce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benden gelene eyvallah derdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bana güler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost ![]() ![]() ![]() Canımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düslerim vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gercekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu seven gönlüme bilerek işkenceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir inat uğruna bin sevda yıkılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitti ![]() ![]() ![]() evet gitti ![]() ![]() ![]() Bir masaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() ![]() Masalda burda bitti ![]() ![]() ![]() ![]() GitMe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|