Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitti

Ve Gitti

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ve Gitti

veGitti

Yok yok hayır gitme

Dur!!!

Yüzünü göremedimsensini duyamadımgeldiği gibi çekti gitti işte gönlum bir handıo yolcugeldikaldı dilediğince ve gitti

Gitti işte

Oysa masaldı

Gelişiyle bayram yerine döndü gönlümkücük bir kız çocuğu oldum

baharin tum cicekleri ellerimdebin bir renkli cicekler gozlerimdeydi gülücüklerim temiz tertemiz papatyaları andırıyordu adeta dağlar önümde eğildioynadığım bir oyunduben kaf dağının ardındaki prenses oluyordum, o uğrumda dağlari aşan prens

bir peri kızı oluyor sihirli deyneğimleikimiz için bir dünya kuyoruyordumkimsenin kirletemeyeceği el süremeyeceğitemiz kirlenmemiş bir dünya

onun için

benim için

bizim için

Oyunlar oynuyordum gönlümcecoşuyor koşuyor hiç büyümüyordum yüceydi gönlükocamandı benim tabirimleHer zaman benim için yer vardi oyunlarım için gidişlerim, gelişlerim için

Benden gelene eyvallah derdiöyleydi gönlüyüceydibenim tabirimle kocamandı

BitmezdiSeverdiAffederdi

Yine bana gülergel derdi Kollarını açar, gülümserkafasıyla gel derdi bilirdim severdi affederdi kıyamazdı ben hiç büyümücek bir bebek o anne o babao şefkat dolu bir omuz

Dost

CanımdıKıyamazdı

Düslerim vardıPembeydi renkleribenim masalımda kötü cadılar hiç olmadı oysanereden bilirdimnasil tahmin ederdim cocukdu henuz kalbim Kazanlarda en kötü büyüler kaynadıgözyaşı katıldı birazbiraz acı yalan sonra ardından nefretihanette eksik olmadıherşey vardı kara bulutlar sardıyağmurlardan fazla gözyaşı vardi karaydı acıydı dayanılmaz geceler vardıkabustu

gercektiyalandı acıydıızdıraptı

Bu seven gönlüme bilerek işkenceydi dayanılmas günler geceler vardısaatler acmasız ömürömür anlamsızdı

Bir inat uğruna bin sevda yıkılmıştıbomboş kaldı ellerimoyuncağımı kaybettim çaldılar benden yarınımıaldılar umutlarımıağlamak kar etmedifaryatlarım zaten duyulmadı ağladimdur dedimkal dedim yalvardımgit dedimgitmez sandım git dedim sabrının sonuymuş nereden bilirdimgit dedim

gitti

evet gitti

Bir masaldısonu ümittiherşey denendi

ve

Masalda burda bitti

GitMe diyemedim

Gitti

ve Gitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com