![]() |
Yağmur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YağmurBen Bir Bulutum ![]() ![]() Ve içimde sakladıgım, saf ve temiz bir yagmur damlası vardı ![]() ![]() ![]() Onunla mutluydum,Onu seviyordum ![]() ![]() ![]() Ama birgün onu bırakmak zorunda kaldım ![]() Çünkü durum öyle gerekiyordu ve onu bıraktım ![]() ![]() ![]() O mutlumuydu bilmiyordum ama ben çok üzgün ve mutsuzdum ![]() ![]() ![]() Çünkü ondan ayrılmıstım ![]() Ve O asagı dogru süzülürken ![]() ![]() Belki mutsuzdu, belki de baska bir yere gidecegi için heyecanlıydı ![]() ![]() Güzel bir yere inmek istiyordu ![]() ![]() ![]() Ama olmadı ![]() ![]() ![]() Bir bataklıgın içine düştü ![]() Saf ve temizliği kalmamıstı artık ![]() ![]() ![]() Bataklıgın bir parcası olmustu ![]() ![]() ![]() Camur ve pislik içinde bulmustu kendini ![]() ![]() ![]() Belki bana geri dönmek istedi ![]() ![]() tekrar buharlasıp benim içime gelmek istedi ama olmadı ![]() ![]() ![]() Ben de istemiştim belki ama o artık kirlenmişti ![]() ![]() Onu tekrar içime almaya korkmustum ![]() ![]() ![]() Ve zamanla o bataklık içinde kurumustu bana geri dönememişti ![]() ![]() ![]() Ben isse yeni yagmur taneleri buldum kendime her ne kadar onun yerini tutmasalarda yine de yagmur tanelerim vardı artık ![]() ![]() ![]() Ama en sonunda onun kadar saf ve temiz bir yagmur tanesi buldum onunla mutluyum; Ve artık onu bırakmayacagım ![]() ![]() ![]() Ben mutluyum ama "o" ![]() ![]() ![]() Kurudu GİTTİ ![]() ![]() ![]() ""Yagmur"" (Aslında ne siir okur nede yazarım birden ilham perisi iste) |
![]() |
![]() |
|