Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anladım, bugün, oldu, olduysa, sevdigimi

Bugün Ne Olduysa Oldu Seni Sevdigimi Anladım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün Ne Olduysa Oldu Seni Sevdigimi Anladım

Sen uzaksin bana ve bir okadar da yakinkabullenmek istemedigim, hissetmekten korktugum bir duygu var icimde sana karsi günden güne büyüyen o duygunun vücudumu sarmasini istemiyorumeger ufacikda olsa bir yer verirsem ona bu zamanla beni kahreder ve ben kendimi asla affetmemgözlerimi gözlerinden kacirmanin, seni görünce, seninle konusunca heyecanlanmamin, seni düsünmekten büyük bir keyif almamin, seninle birlikte oldugumda
elini tutmak isteyisimin, dudagina bir buse kondurmak isteyisimin, bunlarin hepsinin bir nedeni olmalive bunlarin ötesinde ne hissedersem hissedeyim, sadece bu hissettiklerimin bende gizli kalacagini, ne olursa olsun senin bunlari asla öGrenmemen gerektiginin bilincindeyimbu yaziyi oturmus sana yaziyorum iste belki bir gün olurda bir tesadüf eseri eline gecer bu yazi ve sen bunu okurken yazarina takilir gözlerin, sasirirsin benim adimi orda görünce ve belki merak edersin bunun kime yazildigini bilemezsinki o yazinin senin icin
yazildigini her misrasinda, her kelimesinde senin oldugunu
bilseydin ne hissederdinki, bunu bilmeyi isterdim ufacikta olsa yüreginde benim icin ne hissettigini, zaman zaman beni düsünüp düsünmedigini, hepsini bilmek isterdimama bunlari senden duymak istemezdim isterdim ki martilar fisildasin beni sevdigini, denizler senfoni orkestrasi kursunlar senin bana sevgini anlatacak, yildizlar kayarken beni sevdigini cizsinler gökyüzüne yada gözlerin
gözlerimdeyken seni seviyorum de icinden, ben onu hissederim
imkansizliklar kahrediyor beni ama yinede sikayetci degilim zaten istesekte seninle iki cilgin asik olamiyacagimizin farkindayim
bu duygu beni korkutuyor ve rahatsiz ediyor cünkü dogru degil ne dogru ki hayatda zatensana yazildigini bilmedigin ve belki hic haberin bile olmiyacak bir yazi birakiyorumsu an beni duymasanda, ve bunu hic bir zaman bilmeyecek ve anlamiyacak olsanda ilk ve son kez söylüyorum bunu ''seni seviyorum herseye ragmen'' bilinmeyene

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com