Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komsular, tasindi, yüzümüzden

Komsular Tasindi Bizim Yüzümüzden

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komsular Tasindi Bizim Yüzümüzden

arkadaslar benimde bir hikayem var
simdi biz Amsterdam'da oturuyorduk,, evimizin onunde cok buyuk bir cimenlik vardi,, ama biz yinede tasta oynamayi tercih ediyorduk,, ve garajlari gale olarak kullaniyorduk

hep garaja vuruyorduk topu,, ses taaa komsunun evine gidiyordu her seferinde,,
hep balkondan bakar kizarlardi bize,, GIDIN BURDAN BASKA OYNAYACAK YER BULAMADINIZMI,, bizde gicikligina hep orda oynardik,, ne yaptilarsa bizi ordan yok edemediler
balkondan tencere attilar bizim ustumuze,, kovanin icinde su vardi attilar ustumuze,, ama yokk biz oradan gitmedik (her seferinde BIZIM ICIN BIR FUTBOL SAHASI YAPIN DEDIK,, OZAMAN BURDAN ANCA GIDERIZ) Ama neyse biz her seferinde orda oynuyorduk,, cunku cimenligin ustunde bizim oynadigimiz oyun guzel olmuyordu,,
sonra gunun birinde,, hic beklemedigimiz bir anda,, komsular bizim kapiya vurdular,, sonra acan annem olmustu,, sonra biz burdan tasiniyoruz demedilermi,, hep bizim yuzumuzden tasiniyorlarmis,, tabi annem bize kizdi,, GIT KOMSULARDAN OZUR DILE demisti,, bizde oraya grup halinde gitmistik,, tasindiktan sonra,, hepimiz kina yakmistik,, onlar tasindiktan sonra doya doya oynuyorduk
ben o mahallede 12 sene oturdum,, BEN tasindiktan sonra oraya bir futbol sahasi yaptilar,,
12 sene cabaladik,, futbol sahasi YOK,, sonra tasindik futbol sahasini yapmislar,, futbol sahasini gordugumde acaip gulmustum yaa

bak su beyaz garajdi,,
bu resimi her gordugumde duygulaniyorum
oof oof 12 sene orda oturdumm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com