![]() |
Komsular Tasindi Bizim Yüzümüzden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komsular Tasindi Bizim Yüzümüzdenarkadaslar benimde bir hikayem var ![]() ![]() simdi biz Amsterdam'da oturuyorduk,, evimizin onunde cok buyuk bir cimenlik vardi,, ama biz yinede tasta oynamayi tercih ediyorduk,, ve garajlari gale olarak kullaniyorduk ![]() ![]() hep garaja vuruyorduk topu,, ses taaa komsunun evine gidiyordu her seferinde,, hep balkondan bakar kizarlardi bize,, GIDIN BURDAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() balkondan tencere attilar bizim ustumuze,, kovanin icinde su vardi attilar ustumuze,, ama yokk biz oradan gitmedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra gunun birinde,, hic beklemedigimiz bir anda,, komsular bizim kapiya vurdular,, sonra acan annem olmustu,, sonra biz burdan tasiniyoruz demedilermi,, ![]() ![]() ![]() ben o mahallede 12 sene oturdum,, BEN tasindiktan sonra oraya bir futbol sahasi yaptilar,, 12 sene cabaladik,, futbol sahasi YOK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak su beyaz garajdi,, bu resimi her gordugumde duygulaniyorum ![]() ![]() oof oof 12 sene orda oturdumm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|