Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, sıcak

Çok Sıcak

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Sıcak

EVET ARKADASLAR BASIMA GELEN SICAK HABERI ANLATCAM:(
BUGUN OGLEDEN SONRA DISARI CIKMAK ISTEDIM,CUNKU YARIN SINTERKLAAS ,BENDE GIDIP HEDIYE ALMAK ISTEDIM,HERSEY SUPER GECTI,HERSEYI ALDIM EVE DOGRU GELIYODUM BIDE ACAYIP SOGUK VE YAGMUR VARDI,TABI BIDE COK USUYODUM FAZLA SIKI GIYINMEMISTIM,ALISKINIM VALLA GIYINEMIYORUM FAZLA KALIN
SONRA TAM EVIME GELDIM,TABI HEMEN YUKARI CIKMAK IISTEDIM,BIDE ASONSOR BOZUK OLDUGU ICIN BENDE NERDIVENLERDEN CIKIYODUM AMA OYLE YORULMUSTUMKI HEMEN EVIME GIRMEK ISTEDIM VE KOSMAK ISTEDIMTAM GUZEL CIKIYODUM BIRDEN AYAGIM BURKULDU VE ACAYIP KOTU BIR SEKILDE DUSTUM CENEM VE ANLIM ACAYIP SEKILDE KESILDICOK KOTU OLDU YA,SUAN BANTLI BIR SEKILDE VE COK KOTU GORUNUYO,UMARIM IZI KALMAZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com