![]() |
Evliyim Ama Hala Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliyim Ama Hala SeviyorumHerşey 2 yıl önce babamın emekli olmasıyla başladı ![]() Bu şehre taşınmak kabus gibiydi ama hayatıma o girince şehir cennete dönüştü ![]() 1 Haziran 2003 te onun doğumgününde geldik buraya bu lanet şehre ![]() Herşey çok güzel başlamıştı ![]() Çok güzel devam etti ![]() Takii ailelerimizin duyması ve benım teyzemin yani onun yengesinin araya girmesiyle kabus dolu günler başladı ![]() Herşeye karşı dimdik ayaktaydık ![]() Ne teyzem ne ailelerimiz bizi yıldıramadı ![]() Kimseden saklamadık sevgimizi ![]() Hiç inkar etmedik ![]() ![]() Kimseden korkmadan özgürce yaşadık duygularımızı ![]() Aradan 1,5 yıl geçti ![]() Ev sahibimizin oğlunun beni istemesiyle herşey dahada kötüye gitti ![]() Teyzemin müdaheleleriyle canımdan ve aşkımdan bezdim ![]() Benim hayatıma karışmaya hiç hakkı yoktu ![]() Ama teyzem hep bunun aksini yaptı ![]() Attığım her adıma karıştı ![]() Gideceğim heryere beni kendisi götürdü ![]() Buna dayanamıyordum ![]() Bir yandan da çevremin baskısı vardı ![]() Ev sahibimizin oğluyla evlenmem için herkes üzerime geldi ![]() Zenginmiş ![]() ![]() ![]() Bunalıma girdim teyzemin ve çevremin baskısından ![]() Ve sonunda annemin karşısına geçtim ve dedimki - "Anne başkasını sevdiğimi biliyorsun ![]() Eğer ev sahibinin oğluyla evlenirsem bu benim ölümüm olur ![]() Gel inat etme beni sevdiğime ver ![]() Mutsuz olmama engel olmalısın ![]() ![]() Ben herşeye rağmen seni bırakıp gitmedim ![]() Senin başın öne eğilmesin diye bütün baskılara rağmen onunla kaçıp gitmedim ![]() Benim yerimde kim olsa annesinin düşeceği durumu düşünmeden çekip giderdi ![]() Ben bunu yapmadım çünkü ben seni çok seviyorum ![]() Ama onuda çok seviyorum ![]() Gel inadı bırak razı ol onunla evlenmeme ![]() Sen evet dedikten sonra teyzem hiçbir şeye karışamaz ![]() Buna müsade etmem ![]() ![]() Ama annem bunca çabama ve cesaretime rağmen razı olmadı ![]() - "ölürüm de seni ona vermem ![]() Eğer onu tercih edersen cenazeme bile gelme ![]() ![]() Artık elim kolum bağlanmıştı ![]() Yapacak iki şey kalmıştı bana ![]() Ya evlenecektim ev sahibinin oğluyla ya da ölecektim ![]() Ama ölmemeliydim ![]() ![]() O bana kıydı ama ben ona kıyamazdım ![]() ![]() ![]() ![]() Çok istedim ama olmadı ![]() Sonunda yoruldum ve ev sahibimizin oğluyla evlendim ![]() ![]() ![]() Hayatımın en büyük hatasıydı ![]() Kimse inanmadı evlendiğime ![]() Sevdiğimin yüzü yere eğildi ![]() Hayat bitmişti ikimiz için ![]() Onun yerinde olmayı hiç istemezdim ![]() Hele kendi yerimde olmayı asla ![]() ![]() ![]() Evlendim ve tabiki mutsuzum ve ömrümün sonuna kadar bu değişmeyecek ![]() Çünkü biliyorumki eşimden boşansam bile ne sevdiğim eskisi gibi nede ben eskisi gibi olamayız ![]() Aramıza karlar yağdı, başka hayatların gölgesi düştü ![]() Şimdi 5 aylık evliyim ![]() Ve 5 aydır her gece onun için dua ediyorum ![]() Benim kadar sevebileceği biri olsun ![]() Mutlu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Onu hala ilk günkü gibi seviyorum ![]() Allah tan tek dileğim kaldı; bir gün bende herkes gibi öleceğim ![]() Mezar taşıma: AŞKI UĞRUNA ÖLDÜ ![]() TEK İSTEĞİ SEVDİĞİ ÖLDÜĞÜNDE KENDİ YANINA GÖMÜLMESİDİR ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bu hale düşürenlere ibret olsun mezar taşıma yazılanlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|