![]() |
Anahtar Bu Ne Anahtar Sözcüktür Yaşamda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anahtar Bu Ne Anahtar Sözcüktür Yaşamdaarkadaslar diger mesajimdada yazdigim gibi aslinda burda önce mehmetzengin arkadasinda benden önce main-boarda ekledigi Bir A$k hikayesini yazdim ama mehmetzengin abinin yazdigini görmemisim diye sildim bende Hincal abinin diger bi yazisini paylasiyorum insallah bana kizmaz ![]() ![]() Anahtar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anahtar sözcügünü ilk düsündügümde 60´li yillardi ve ben üniversitedeydim ![]() Düsündüren bir filmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sophia Loren bir italyan kizini oynuyordu ![]() ![]() ![]() Atilla(hincal abini samimi arkadasi) daha iyi hatirlar ![]() ![]() ![]() Bildigim, anahtari kullanan hem evin hem Sophia´nin sahibi oluyordu ![]() Yani anahtar müthis bir simgeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iki insanin yasamlarini birlestirmesine neden ´´evlenmek´´ demisiz? Evlenmek,cünkü,evin anahtarinin iki olmasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anahtari veridnizmi,´evli´siniz demektir ![]() ![]() ´´Her eve gelisimde kapiyi anahtarla acmaktan yoruldum,´´ demistim ![]() ![]() ![]() Bunu saglamak icin anahtari bir baskasina vermeniz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk tariflerinden biri bu mu acaba? ![]() ![]() Birisini bulursunuz ![]() ´´i$te bu!´´ dersiniz ![]() Anahtari verirsiniz ![]() ![]() ![]() Anahtar vermek,´´ Canin ne zaman isterse gel ![]() ![]() O andan itibaren anahtari verdiginiz özgürdür artk,siz kendinizi baglarken ![]() ![]() ![]() Özgürlügünden vazgecmesi insanin hayatta yapacagi en büyük fedakarliktir ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin bir vakti evin önünde,arabanizdan inerken,evin isiklarini yanik bulmayi istersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu anahtarin en mutlu anidir ![]() ![]() ![]() 365 gün beklersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün sabriniz ta$ar ![]() ![]() ´´Ver anahtarimi geri´´ dersiniz ![]() ´´Ver anahtarimi geri ![]() ![]() Gencler! ![]() ![]() Her ya$tan gencler! ![]() ![]() Size en büyük agabey tavsiyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anahtarinizi birisine vermek,yasam düzeninizi tepetaklak etmektir ![]() ![]() ![]() Anahtari verdinizmi,kendi hayatinizi degil,onunkini yasiyor olursunuz aslinda ![]() ![]() Anahtar,sevgiliye en büyük armagandir ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük fedakarliklar,büyük beklentilere sebep olur ![]() ![]() Karsilanmayan beklentiler de iliskilerin sonunu getirir ![]() O zaman ![]() ![]() Anahtariniz sizde kalsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saglikli bir iliski icin ![]() ![]() O ne kadar özgürse,siz de o kadar hür olmalisiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|