![]() |
Gönlüm Senden Yana Geri Ver |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönlüm Senden Yana Geri VerGönLüM sEnDe YhAaa :( GeRI VeR !! Gönlümü çaldın ![]() Onunla sevemedim başkasını ![]() Çalıntı sözlerle, artık duygularla gelme, çağırmıyorum seni ![]() Ama, ne yüreğini unuttu yüreğim, ne de bana olan aşkını ![]() Bir çiçek daha buldum dün kapımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gün ise bana, beni koklama diyordu, ben de yalanım çünkü ![]() ![]() ![]() Bu sana olan son şiirimdir dedikten sonra, dayanamayıp kaç tane daha yazdım bilmiyorum ![]() Ama şunu biliyorum ki, bu sana son haykırışım ve beni son üzüşün ![]() Sadece bir mum yakmıştın aşka, küçücük bir yelden söndü, ama zifiri karanlığım oldu ![]() Karanlığın öylesine zifiri çökmesi,ancak bir mum ışığı olan aşkının yitmesinden değil benim ona verdiğim sonsuz değerdendi ![]() Yüreği sevgisiyle dolmadan, başını toprağa eğmezmiş başak ![]() Benimde başım önde senden sonra ![]() ![]() ![]() Anlatsam bilirsin ama anlatmayacağım ![]() Ve çağırmayacağım seni, gitmek üzere gelişinin bile hayal olduğunu anlamak beni yeniden yıkmasın diye ![]() Acıyor kalbim şimdi ![]() Sen gelmeden, gideceğini bildiği için ![]() ![]() ![]() Sen gideli, buluşturmuyorum ellerimi birbirleriyle ki, hayalden ellerini hissetmesinler diye ![]() ![]() Gece mi çökmeliydi üzerimize ille de, ay yüzlünü göreceksin diye? Yüzüm puslu da olsa, bir kez bak, demeyeceğim sana ![]() Ben gidince güneş açıyorsa gününde, kalsın tüm sarışınlığıyla sicakligiyla seninle ![]() Işığıyla parlatsın gözlerinin içini ve sen de sevdiğini benim gibi uzaktan sev ve özle! Henüz en güzel şiirini yazmamış bir şairim ben ![]() Tazeliyorum duygularımı her defasında ve hep sen, yine sen çıkıyorsun karşıma ![]() Ama yine de çağırmıyorum seni, gelme! Sevgim güç yetiremeyeceğin bir ateş ![]() Tek istediğim senden, çaldığın gönlümü geri ver ![]() Geri ver bana ki, sevebileyim tekrar ![]() Sevgini değil, sevgiyi esirgeme benden ![]() Uzun zaman geçse de üzerinden, gönül yok yerinde ![]() Bakislari sana benzeyen ne çok insan varmış, senin sevdiğin şarkıyı radyolar ne çok çalıyormuş meğer ![]() Gecenin bir yarısı, kulağımda aynı melodi tınısı: Yemin ettim sana ben, sevemem ![]() ![]() Hiç üzerine alınma bu yazıyı sevgili ![]() Ben, yüreğime yazıyorum her satırı ![]() Ve kapısına bırakıyorum, bir itiraf çiçeği gibi ![]() Ya alır, ya almaz ![]() |
![]() |
![]() |
|