Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mechule, mektuplar

Mechule Mektuplar 1

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mechule Mektuplar 1

Çok zamandır aynıydı, değişmezdi gecelerimiz Son günlerde, o sarsıla sarsıla ağlardı ben sigaralar içerdim peş peşe o yine ağlardı, fakat bilmezdi göz yaşlarının tümü kaderindeki yazının kelimesini bırak harfine dahi silmeyeceğimi

Dedim ya; hep aynıydı gecelerimiz Buğulu camın ardındaki sokak lambasında teselli bulurduk Sanki kar yağarken kimilerine göre garip bir alışkanlıktır belki kim bilir; bağzanda sobanın üzerinde ki çaydanlığın gizemli cızırtılarını dinlerdik Hiç konuşmadan; bir çocuğun annesinden ninni dinlediği gibi
Ben ona, o ağlarken katılmazdım Gerçi niçin ağladığını bilmezdim çoğu zaman, çoğu zaman bahaneler bulurdu kendince; sudan bahaneler En ufak bir tartışmada sığınırdı göz yaşlarının ardına Belki yüreğimin katı olduğunu düşünürdü; neden yalan söyleyip, çıkıpta şimdi yağan karın altında aramak gelmiyor içimden onu
Çünkü giderken açık bıraktığı gönlümdeki kapı hala açık
Yine soba üzerindeki çaydanlığın cızırtılarını dinliyorum Pencereden sokak lambasının altındaki yağan kara bakarak bir musiki gibi, ama farklı bir şey var
Bu sefer ben ağlıyorum

Inkar edemem Gece gibi karanlık saçlarını ve ay gibi parlak yüzünü özlediğimi Hoyrat bir rüzgar esiyor sanki Yağmur damlaları gibi yuvarlanan göz yaşlarımı üşütüyor; boğazıma bir şeyler düğümleniyor taş gibi Sonra o taş gibi şeyi yutuyorum Sanki nefes alsam seni kaybedeceğim, açsam gözlerimi hayalin silinecek gözlerimden, bilirsin duygular davetsiz misafir gibidir Giderken açık bıraktığın gönül kapılarımdan girdiler
Ve işte açmıyorum gözlerimi!

-Devam Edecek-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com