![]() |
Tüm Gücümle Susuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüm Gücümle SusuyorumBilinmez mi sanırsın ! Ya da bir sana mı dokunur acının, ateşin eli; güneşin, renklerin dili Hasretin ayazı, kavuşmaların meltemi tek seni mi okşar Burnunda tüterken sıcaklığı bir sesin, nefesin; dokunan soğukluğu sessizliğin&Kederin örtüsünü çekersin biçare Korumaz bilirsin ateşi yoktur ısıtmaz ![]() ![]() Kaç kahpe saati sevindirdim ben ![]() ![]() ![]() Öğrendim ağlamayı, isyanı, vurulup kanamayı; açlığı öğrendim, acıyı ve susmayı Öğrenemedim yıkılmayı ![]() Karanlığı boyadım çiçek çiçek, uzandım dallarına tutundum ![]() ![]() Kederi kader yapmamak adına gülümsedim dağıttım ![]() Renk mi dedin ? Bana tek renk verildi siyah& Somutladığım da dünya karardı, soyutlayıp ağarttım ![]() İnandığım için değişti dram ![]() ![]() Kimse söz vermesin istemem ![]() ![]() Söz demeyin bana istemem ![]() Sadece anlayın ya da susun ![]() ![]() ![]() Sessizliğimle silahlanırım ![]() ![]() Siz dokunmayın bana mutlu olun ![]() Sevgiyle karşılarım dönüşlerinizi ![]() ![]() Yeter ki siz mutlu olun ![]() ![]() Söz istemem, sadece sessiz olunYa da anlayın beni Ve biliyorum ki anladığında Ulaşacaksın bana Tüm gücümle susuyorum Anlatabilmek için beni sana Beni sevdiğinde bileceksin seni sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|