Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gireyim, kapiyi

Ac Kapiyi Gireyim Ask

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ac Kapiyi Gireyim Ask

Ne luks arabalar,ne sporlar
Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neseli cigliklarini duyarak ha dustuk ha dusecegiz diye
Unlu bir sarkici olup, herkesin beni dinlemesini degil,tasli bir kiyida, atesin onunde, fisildamak istiyorum sarkimi sana makamli makamsiz
Luks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor banaInan arabesk degil, yarim ekmek kasar ustu kola paylasmak istiyorum seninle
Tum kitaplari okuyup, yazarlariyla tartismak degil, gece yatagimizda sarmas dolas, okuyup tartismak bir kitabi Senin fikirlerinle benimkilerle yogurmak, benimkilerle seninkileri
Bir sir vereyim sana, insanlar bilmiyorlar ama, ruh sevisir bedenden once
Geceler bizimNe su yatagi, ne mobilya, yatak odasinda ask
Yer yatagi sicak gelir hep bana, ve cicek, aldirma odayi oksijensiz birakir cicek diyenlere
Onlarca yastık istiyorum ask, yatak odamiza rengarenk, aldirma zevksiz olur diyenlere,zevkli, icten duygu anlatimiysa, herhangi bir konuda, zevksiz bir sey yapamayiz
O kadar yogunki duygularim sana
Ne luks villalar istiyorum onlarca odali, ne dev malikane, ne yali Duvari olsun yeter metrekaresi onemli degil
Bak bir sir daha sana, eslerin mutluluklarini, huzursuzluklarini, karakterlerini,gecmislerini bir evin duvari anlatir
Bombossa duvarlar, ruh yoktur ikisinde de Sadece yetmis seksen yıl yasayacaklardir zaten

Bizim, fotograflarimiz olacak en sevgili anlarimizda cekilmis,mutlaka gulerken
Senin bana, benim sana hediyelerimiz olacak asilan, cirkinde olsa kendi elimiz degmis resimler,belki alci kalpler, belki bir senin bir benim boyali ellerimizle kaplayacagiz duvarimizi rengarenk
En guzel ask siirleri sana olacak
Duvarlarimiz yalan soylemeyecek, buram buram yasam sevgisi kokacak
Insanlar mutsuzlar sevgili, her seye aclar ve doyumsuzlar
Bense, bir tek seni istiyorum, bir tek seni ask
Cunku, sen benim her seyimsin ask, askim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com