![]() |
Ac Kapiyi Gireyim Ask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ac Kapiyi Gireyim AskNe luks arabalar,ne sporlar ![]() ![]() ![]() Sadece bisiklete binmek istiyorum seninle, neseli cigliklarini duyarak ha dustuk ha dusecegiz diye ![]() ![]() ![]() Unlu bir sarkici olup, herkesin beni dinlemesini degil,tasli bir kiyida, atesin onunde, fisildamak istiyorum sarkimi sana makamli makamsiz ![]() ![]() ![]() Luks lokantalar, vitrinde yemek gibi geliyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() Tum kitaplari okuyup, yazarlariyla tartismak degil, gece yatagimizda sarmas dolas, okuyup tartismak bir kitabi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sir vereyim sana, insanlar bilmiyorlar ama, ruh sevisir bedenden once ![]() ![]() ![]() Geceler bizim ![]() ![]() ![]() ![]() Yer yatagi sicak gelir hep bana, ve cicek, aldirma odayi oksijensiz birakir cicek diyenlere ![]() ![]() ![]() Onlarca yastık istiyorum ask, yatak odamiza rengarenk, aldirma zevksiz olur diyenlere,zevkli, icten duygu anlatimiysa, herhangi bir konuda, zevksiz bir sey yapamayiz ![]() ![]() ![]() O kadar yogunki duygularim sana ![]() ![]() ![]() Ne luks villalar istiyorum onlarca odali, ne dev malikane, ne yali Duvari olsun yeter metrekaresi onemli degil ![]() ![]() ![]() Bak bir sir daha sana, eslerin mutluluklarini, huzursuzluklarini, karakterlerini,gecmislerini bir evin duvari anlatir ![]() ![]() ![]() Bombossa duvarlar, ruh yoktur ikisinde de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim, fotograflarimiz olacak en sevgili anlarimizda cekilmis,mutlaka gulerken ![]() ![]() ![]() Senin bana, benim sana hediyelerimiz olacak asilan, cirkinde olsa kendi elimiz degmis resimler,belki alci kalpler, belki bir senin bir benim boyali ellerimizle kaplayacagiz duvarimizi rengarenk ![]() ![]() ![]() En guzel ask siirleri sana olacak ![]() ![]() ![]() Duvarlarimiz yalan soylemeyecek, buram buram yasam sevgisi kokacak ![]() ![]() ![]() Insanlar mutsuzlar sevgili, her seye aclar ve doyumsuzlar ![]() ![]() ![]() Bense, bir tek seni istiyorum, bir tek seni ask ![]() ![]() ![]() Cunku, sen benim her seyimsin ask, askim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|