Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bizimkisi, hikayesi

Bizimkisi Bir Ask Hikayesi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tamamen Gerçek Hayattan Alinti Bu Ask Hikayesini Okurken Çok Duygulanacak Hüzünlenecek ve Bu Hikaye'nin Etkisinde Kalacak ve Bu Etkiyi Üzerinizden Bir Kaç Gün Boyunca Atamayacaksiniz Hiyakenin Konusu Bir Gençin Sonu Ölümle Biten Çoçukluk Sevdasini Anlatiyor

BIZIMKISI BIR ASK HIKAYESI

Sizin için ne derece önemi var bunu bilmiyorum ama ben bu satirlari yazarken gözümden damlalar akiyor klavye üzerine Erkekler ağlamaz lafi bana göre değil Ağlamaktan hiç utanmadim,duygularim,acilarim beni boğduğu zaman hep ağladimYine ağliyorum Sizleri tanimiyorum ama sizlerle paylasmak istiyorumLütfen;bu satirlara bir seven olarak sahip çikin ve lütfen yazili satirlar olarak geçmeyin Okudukça yeryüzünde insanlar neleri yasarmis diyeceksiniz buna eminim Bir memur ailenin en küçük çocuğu olarak babamin tayininin çiktiği bir köye tasindikHuzursuzdum,okulumu bir köy okulunda okumaktansa ,sehirde medenice okumak istiyordumkaydimi yaptirdi babam okula0lkokul 4 siniftan basladim köy okulunaBeni bir sinifa verdilerÖğretmen köyde yabanci olduğumu biliyordu ve hangi siraya oturmak istiyorsan otur dedi banaBir kizin yani bostu sadece oraya oturdumHayatimi adadiğim,gidisiyle beni bitiren insanla ilk o zaman tanistim0smi Altinay idiÇocuk yasimda bile onun güzelliği beni çok etkilemistiMasmavi gözleri,gamze yanaklari ile arada bir bana dönüp gülüsü,yanlis yazdiğim notlarimda kendi silgisiyle defterimdeki hatayi silmesi beni o minik yasimda ona bağladiO dönemlerde çocukça bir arkadaslikti Zaman ilerledikçe onsuz tek saniye geçiremiyordumya ben onlara gidip ders çalisiyor, yada o bize geliyorduMükemmel bir paylasimciydiYüreğini,sevgisini,dostluğunu daha o yasta vermisti bana0lkokulu birlikte okuduk ve ayni sirada bitirdikHep onunla hep ona biraz daha alisarak Ortaokula geçtiğimizde ailelerimize rica ettik ve bizi ayni okula yazdirdilar, hatta ayni sinifa,hatta ayni siraya oturmamiz için babalarimiz öğretmenlere adeta yalvardilarBasarmistik Yine ayni siradaydikGeride kalan ilkokul dönemindeki iki yilda anladim ki onsuz hayat bana huzur vermiyorduYasimiz olgunlastikça o beni,ben onu daha çok seviyordumÇocukça baslayan arkadasliğimiz sevgiye aska dönüsmüstü ortaokul yillarimiz bitmek üzereyken^ehir merkezindeAilelerimiz liseye geçtiğimiz sirada ortak bir karar aldilarBuna göre tek ev kiralayacak ikimiz ayni evde kalacaktikAnnem de bizimle kalacaktiAllah'im o karar bize iletildiğinde dakikalarca sarmas dolas kutlamistik bunuOna a$ık olmustumAyni duygulari o da paylasiyordu ve bunu fark eden ailelerimiz okul bittiğinde evlendirelim diye karar almislardi bileOna tapiyordum artikHasa Allah'a sirk kosar gibi günah islercesine seviyordum0lk elini tuttuğumda sakin bir daha birakma demistim Yanaklari kizarmisti,utanmis ve basini önüne ! eğmis,gülümsemis ve elimi sıkı sıkı kavramistiArtik her gün elele tutusup okula gidiyor okuldan çikarken elele dolasiyor geziyor öyle gidiyorduk evimizeArada bir elleri terler ve her terleyiste elini elimden kurulamak için çekerdiBunu her yaptiğinda kizar elimi birakma diye azarlardim,hep tamam tamam diyerek gülümser ve hizla elini avucuma sokustururdu Her sey harikaydi,dünya cennet gibiydi gözümüzdeYillar akip gidiyordu mutluluk içindeNihayet liseyi de bitirmek üzereydikkarne dönemi gelmistiKarnelerimizi aldik hiç kiriğimiz yoktuSevinçle sarildik birbirimize elimi tuttubunu kutlamak için bir cafeye gidip cola içerek kutlayacaktikOkulun az ilerisinden geçen bir çakil yol vardiHer zaman toz duman içinde olurduçakillarla kapliydiO yolun benim ve ölürcesine sevdiğim insanin ayrilmasinda bu kadar rol oynayacağini bilsem hiç girer miydik o yolaNeler vermezdim o yolu yürümemek için Eli yine elimdeydi,ansizin elini çekti,terlemisti yine eliSanirim dört adim atmistimDönüp yine azarlayacaktimÇünkü hem elimi birakmis,hem de geride kalmistiDönüp baktiğimda Dünya basima yikildiSanki gök kubbenin altinda kaldimyerdeydi ve yüzünden kan fiskiriyordune yapacağimi bilemedim üzerine kapandim yüzüne yapismis saçlarini kaldirdiğimda hayatimi bitiren o görüntüyle karsilastimBasi kesilmis bir tavuk gibi çirpiniyorduSuratina bir tas parçasi biçak gibi saplanmisti ve bakmaya doyamadiğim mavi gözlerinden biri akmistiSuratinin yarisi yoktuHirliyordu bana bir seyler demek istiyor kanla kapli diğer gözünü temizleyerek bana bir seyler demeye çalisiyorduYoldan geçen bir kamyonun tekerinin altindan firlayan bir tas suratina saplanmistiÖlürcesine bir aski,geleceğimizi kibrit büyüklüğünde bir tas parçasinin bitireceğini bilemezdimDonuk donuk hiç konusamadan yüzüne bakmaktan baska bir sey yapamiyordum Ellerini tuttum kaldirdim basini göğsüme dayadi ve elimi sıkı sıkı tuttuAkan kan ellerimize damliyorduYoldan geçen bir araba durmus bizi seyrediyordu,hastaneye yetistirelim dediğimde kanli olduğu için almadi ve kaçti gittiKimse arabaya almiyorduçevreme bakip yardim eden demekten,ona dönüp seni seviyorum,beni birakma,dayan demekten baska bir sey yapamiyordum0ki dakikalik bir çirpinistan sonra kucağimda öldüCennet olan Dünya 5 dakikada cehenneme döndüTam dokuz yil oldu onu yitireli
Kendime olan güvenimi yitirdimArtik kimseyi sevemem,kimsede beni sevemez korkusundan kurtaramiyorum kendimiBitkisel hayatta gibiyimTek elimde kalan bu netbu net araciliğiyla sizinle paylasmak istedimYitiren,ya da ben yitirenle paylasmak isteyen herkese elleri terlese bile ellerimi birakmamalari sartiyla elimi uzattimDost,kardes,arkadas ne olursaniz olun ama elimi birakmayinSize sesleniyorum, elimi birakmayin lütfen

seher*vakti

Edit ßy KaHiN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com