Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baharlarım, gitme, üşümesin

Gitme Ki Üşümesin Baharlarım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitme Ki Üşümesin Baharlarım

Gitme, koca şehirde yapayalnızlık kalmak istemiyorum Gidersen, sensizliğin içinde hangi duvar avutabilir beni ?Bırakma beni karanlıklaraAlışkın değilim sabahları sensiz uyanmayaGitme umudumUçurumlardan esen rüzgarlarda tek başıma bırakma beniAcıya kanattığım umutlarımı toprakta ezip gitmeDüş yorgunu gecelerde her sokakta seni aramak acıtır yüreğimiHer köşede sensizliğe ağıtlar yakmak sonum olur ömrümün Dur gitmeİçimdeki çocuğun ağlayacak hali kalmadıGidersen, uykulara dalıp unutacağım mı sanıyorsun o gözlerini ?Sorarım sana ; kolay mı tahta beşiklerde hasretini uyutmak ?

Yıllarca cebimde biriktirdiğim gözyaşlarımı sende kurutmuşken gitmeSimsiyah bulutlar çöreklenmesin üzerime Baharın koynunda uyanırken gözlerimi karanlıklara kapatmayayımGitme ince sızımUzak dağlarına yüreğimi sürüp sana koşmak isterdim ama sırtım kanlı ve yüreğim yaralıBuğulu camlarda bıraktığım düş mavisi umutlarımı yetim bırakmaSürgün misali yalnızlığında soğuk prangaları sırdaş bilmek istemiyorumYitik bir yüreğin baharlarında açmış dikenleri serme ellerimeBatarsa kanar, kanarsa yaşayamaz yüreğimGitme Ardından bakakalmasın gözlerim tozlu yollaraİsyanlara bürünmesin gülen yüzümNe olur gitme alınyazım

Acılarımı tütünle sarıp bir sigara dumanında çekerken içime, gitmeDayanamaz bu can gidişineRıhtımlara her gece gözyaşımı boşalttırma beniEzik yüreğimi karların üzerine sermeSana koşan ayaklarımda hüznün kirli denizlerine sokma beniMavilerin arasında kaybolur giderimUmutlarımı alıp gitme gül yüreklim

Hangi denize sığdırabilirim ki sensizliğin acılarınıHangi ilaç dindirir sensizliğin sancılarınıBu dert içimde kabuk bağlarSolmak istemiyorum kırık aynaların suretindeHazanlar girer gelinciklerin gülümsediği bahçelereGöğümden tüm göçmen kuşlar kanatlanır ucsuz bucaksız diyarlaraDur gitmeYalınayak sahillerde gezinmeyeyimEllerim dikenlerde avunmasınGidişinle yüreğimi yaralarda bırakma ne olur

Şiirlerim kederimle, yüreğim gidişinle ağlamasınGülen gözlerime hicranlar inmesinBereketin ıslattığı toprağıma siyah bulutlar çöreklenmesinUçurumlar büyümesin duvarlardaPencerelerde kalmasın ıslak gözlerimYorgun düşmesin ayaklarımGitme iki gözümBırakma beni tek başıma firkatindeDüş fakiri olarak gezinmek istemiyorum şehrin ölüm kokan sessizliğindeNe olur gitme sevdiğim

Uyandırma beni ayrılıklarınlaGitme diyen dudaklarım senden sonra kanamasınÜşümesin senin sevginle gülümseyen gönül bahçemAcılarımı unutmuşken sancının kavrulduğu ateşlerde ısıtma beniBenek benek açan çiçeklerim mevsimsiz solmasınSaçlarına düşen yıldızlar göğsüme ayrılığının hançerini sokmasınGitme canımdaki son can

Senin gözlerinden, senin yüreğinden başka bir sığınağım yok sevdiğim
Gitme ne olurYetim kalmasın yüreğim

İsmail Sarıgene

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com