Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
damla, gözyaşı

Bir Kaç Damla Gözyaşı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kaç Damla Gözyaşı

Gece boyunca yatagimda döndüm durdumBir türlü uyuyamadimBen de pencerenin önünde durup yildizlari izlemeye basladimHer zaman ki gibi çok güzellerdi
Camin üstüne yagmur damlalari çiselemeye basladiBirden sokak lambasinin altinda duran o adami fark ettimSanki az önce orada yoktu ve çiseleyen yagmur damlalariyla yeryüzüne inmis gibi yorgun bir hali vardi
Sokak lambasinin aydinliginda yüzünü rahatça görebiliyordum Suratinda derin çizgiler vardiAra sira gözlerini kapatip derin düsüncelere daliyor ve gülümsüyorduGözlerinin maviligini çok iyi seçebiliyordumSaçlarindaki beyazlarin her biri de ayri bir hikaye anlatiyordu sankiBunlara ragmen çok yakisikli görünüyordu
Yalniz oldugu her halinden anlasiliyorduAra sira sokak lambasiyla konusuyor,basini yukari kaldirip tekrar bir seyler mirildaniyordu
Havanin sogumaya basladigi belliydiKahverengi,yirtik paltosuna siki siki sarildiIç cebinden bir sigara paketi çikarttiIçindeki son sigarayi aldi ve paketi burusturup firlattiDiger cebine elini soktu,bir kibrit çikartti,sadece bir kibritBelli ki yakacak bir seyi de yoktuÖnce kibriti firlattiSonra sigarayi eline aldi ve bu sefer ona bir seyler mirildandiSonra da onu gözlerini kapatarak,büyük bir nefretle ikiye büktükten sonra yere atti ve ayagi ile ezdiVe tekrar yirtik paltosuna siki siki sarildi
Sürekli bir seyler hatirlamak istercesine gözlerini kapatip kendi kendine konusuyorduHenüz fark ettim;agliyorduEllerini yüzüne götürdü,bir müddet öyle kaldiSonra gözlerini paltosunun koluna sildiDerin bir iç çekti
Anilarin içinde uzun bir yolculuga çikmis gibiydiGözlerini her kirptiginda,soguktan kizarmis yanaklarindan bir damla yas daha süzülüyordu
Gözlerini bir defa daha sildikten sonra çevreye uzun uzun göz gezdirdi ve beni gördüGözlerindeki yaslara ragmen gülümsediGözlerime bakiyorduBir süre birbirimize bakakaldik
O anda fark ettim ki gözler sözlerden daha çok sey anlatiyorlardi Yalniz adamin düsündüklerini sanki ben de düsünebiliyor, anlayabiliyordum
Gözlerini siki siki yumduYaslar akmadi bu sefer mavi gözlerinden Hiç konusmadi,iç çekmediSonra yüzünü kaplayan bir gülümseme olustu o güzel dudaklarindaAçti gözlerini,tekrar uzun uzun gözlerime bakti
Alamiyordum gözlerimi o mavi gözlerdenYüzündeki çizgiler kaybolmus,sanki on yas daha gençlesmis gibiydi
Basini yere egdiBasini kaldirdiginda ise tekrar agliyorduSokak lambasina dönüp bir seyler söylediKaldirimdan indiTekrar bana bakti
Agzindan çikan sözcükleri anlayabiliyordumBeni fark ettigin için tesekkür ederimdedi ve karanlik sokaklara dogru yürümeye basladi
O an da fark ettim ki;ben de agliyordum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com