İnsan Niçin Sever |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsan Niçin SeverBunu daha önceleri hiç düşünmemiştim ![]() Ta ki senle tanışana kadar ![]() Daha sonra bunu enine boyuna düşündüm ![]() Hiç kimseyi sevmemiştim şimdiye kadar ![]() Sadece seni sevdim ![]() Olasılıklar girdi devreye İhtimaller![]() ![]() ![]() Onları aradan çıkarmak bütün gücümü yedi benim ![]() Belki de biliyordum Hep böyle sürecekti bu Böyle geldiği gibi![]() Sonuçları hesaba katmadım senle konuşurken ![]() Çünkü ben olay sarhoşuydum ![]() Çok mutluydum Çok![]() ![]() ![]() Ama olmadı ![]() Her güzel şeyin bir sonu olduğunu çok acı bir tecrübe sonucu öğrendim ![]() Ne, neden, niçinlere takıldım ![]() Her hareketinden farklı bir anlam çıkardım ![]() Aslını öğrenmeden eleştirdim Asla öğrenemeyeceğim bişey olan aslını![]() Kendimde senle yüz yüze konuşacak cesareti bile bulamadım ![]() Aslında senin reddetmenden korktum Yanına gelmekten korktuğum gibi![]() ![]() ![]() Kendimi duygusal hissettiğim zamanlarda oturup ağlayasım geldi ![]() Kendimi düşündüm Ne yapacağımı düşündüm![]() Hiçbir şey yapamayacağımı anladım ![]() Belki de tek özelliğim dünyada sadece bir tane benim gibi bir Hüseyin'in olmasıydı ![]() Ama diğer insanlarda öyle değil mi? Onlar da tekler Herkes, herkes tek![]() ![]() ![]() Ve bir yemin ettim ![]() Hayatımda pek yapmadığım bir şeydir geleceğe dair yeminler etmek ![]() Ama yaptım ![]() Bunu senin yüzünden yaptım ![]() Senin hasretinden yaptım ![]() Ama senden hiç vazgeçmedim ![]() Seni her gördüğümde içimde bir şeyler yeniden kıpırdardı ![]() Heyecanlıydım Gençlik ateşi diye nitelendiremedim çevremin yaptığı gibi ![]() Çünkü ben çevrem değildim ![]() Ben bendim ![]() |
|
|
|