![]() |
Aşkmı Oda Ne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkmı Oda NeBir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatta üç şeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatta iki kör tanıyorum; 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı ![]() ![]() ![]() Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı ![]() ![]() ![]() Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır ![]() ![]() ![]() Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|