![]() |
Mutluluk Ne Kadar Kisaymiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk Ne Kadar KisaymişHersey 17 şubat 2006 gunu Saat 22h00'da başkiyor CanKan Konserine Gitmeye Karar Verdik Ben,Kuzenim ve Mahalleden 2 Arkada$ Konser Salonuna Geldik Salona Girdik Bize Bir Masa Verdiler Oturduk 4 Arkadas Kola Içtik Tam Karşimizda Ayakta Duran 3 Kiz Tabi 3'de Guzel ![]() Bizim Gozler Onlarda Kaldi 1 Saat Gecti Bizim Gozler Hala Kizlarda Salona Berdan Mardini Girdi Salonu Gezdi Tam Berdan Mardini Salondan Cikiyordu Gozume Kestirdigim Kiz Resim Cektirmek Istedi Ama Berdan Mardini Izin Vermedi Neyse Herkez Dans Etmeye Basladi Bizde Dans Ediyoz Kizlar Geldi ve Bizim Yanimizda Dans Etmeye Basladi Benim Gozume Kestirdigim Kizda Dans Ediyo Beni Bi Sikinti Basti Karar Vermiştim Kiza Açilacaktim Ama Kizlar Kaybolmuştu Baktim Tuvalete Gitmişler Geri Geldiler 40 Dakika Daha Dans Ettik Ve Cankan Sahneye Cikiyodu Benim Gozum Kizlari Ariyordu Baktim Onlar Arkada Kalmişlar Bende Sahnenin Onundeyim Onlari Yanima Aldim Benim Kizi Sag Tarafima Aldim Itiş Kakiş Oluyor Ben Orda Kiz Duşmesin Diye Sag Elimi Kizin Beline Atim Baktim Kiz Bisey Demedi Sag Elimle Onu Siki Siki Tutuyorum Duşmesin Diye CanKan'dan Malik Abi Bana Kolyesini Verdi Bende Aldim ve Kizi Hala Tutuyorum Sag Elimle Baktim Kiz Bisey Demiyor Kizi Tutmaya Devam Ettim Anladim Ki Kiz Benden Hoşlandi Konser Sona Erdi Tam Kiza Benimle Cikarmisin Diyecektim Benim Kuzen Bana Onlar 90 Km Uzaklikta Oturuyor Dediginde Dunyam Başima Yikildi ve Eve Gidesiye Kadar Onume Gelen Trafik Levhasina Yumruk Atim ve Bizimkiler Beni Zor Sakinleştirdiler Yani Anlicaniz Benim Mutlulugum Cok Kisa Surdu ![]() |
![]() |
![]() |
|