![]() |
Hoşçakal Aşkların En Güzeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşçakal Aşkların En GüzeliYokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun ![]() ![]() ![]() geçip gidiyor ama ''beklenen zaman'' bir türlü gelmiyor ![]() Beklemek, özlemek, kavuşmak hepsi yeni yeni anlamlar ediniyor ![]() yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya sen varken anlam kazanıyor; sen yoksan paramparça oluyor gözümde ![]() Yokluğun yokluğum oluyor ![]() olmadı, olamaz ![]() Aynalara koşuyorum ![]() sen bakıyorsun bana, sen gülüyorsun biraz; senden yüzüme vuran sımsıcak bakışlarımla güzelleşiyor etraf ![]() ![]() Seni hayal etmediğim günler yüreğim kuytu köşelerde;ellerim karanlıklarda tutuklu kalıyor ![]() An oluyor,aslında senin uzağımda olduğunu sandığım tüm zamanlarda senin bende var olduğunu fark ediyorum ![]() an, 'sen'le yaşıyorum; içimdeki senle el ele tutuşup yürüyorum hayatın yollarında ![]() Şimdi dönüp bakınca kısacık geçmişime,daha iyi anlıyorum senin bana verilmiş bir hediye olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen kelimeler yetersiz kalıyor o an hissettiklerime; gökyüzü anlamsızlaşıyor ![]() Yüzlerce kilometre girse de aramıza,inancımız canlı tutuyor umudumuzu ![]() Her buluşmamızın ardından gelen ayrılıklarda ben artık sana bir şarkı söylüyorum; Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|