Hoşçakal Aşkların En Güzeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşçakal Aşkların En GüzeliYokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun hiçbir şeye benzemiyor ve hiçbir şey ona dayanmıyor Yokluğun ![]() ![]() Zaman hızla geçip gidiyor ama ''beklenen zaman'' bir türlü gelmiyor Beklemek, özlemek, kavuşmak hepsi yeni yeni anlamlar ediniyor yokluğun ![]() ![]() Her yeni günde değiştiriyor rengini gündüzün ve gecenin Dünya sen varken anlam kazanıyor; sen yoksan paramparça oluyor gözümde Yokluğun yokluğum oluyor Umulmadık köşelerde çıkıyorsun karşıma; herkes senmişsin gibi geliyor biraz; ama hiç kimse sen değil; olmadı, olamaz Aynalara koşuyorum Yaklaştığım bütün aynalarda biraz sen bakıyorsun bana, sen gülüyorsun biraz; senden yüzüme vuran sımsıcak bakışlarımla güzelleşiyor etraf ![]() Seni hayal etmediğim günler yüreğim kuytu köşelerde;ellerim karanlıklarda tutuklu kalıyor An oluyor,aslında senin uzağımda olduğunu sandığım tüm zamanlarda senin bende var olduğunu fark ediyorum Seni yaşıyorum o an, 'sen'le yaşıyorum; içimdeki senle el ele tutuşup yürüyorum hayatın yollarında Şimdi dönüp bakınca kısacık geçmişime,daha iyi anlıyorum senin bana verilmiş bir hediye olduğunu ![]() ![]() Bin kez daha Bazen kelimeler yetersiz kalıyor o an hissettiklerime; gökyüzü anlamsızlaşıyor Yüzlerce kilometre girse de aramıza,inancımız canlı tutuyor umudumuzu Her buluşmamızın ardından gelen ayrılıklarda ben artık sana bir şarkı söylüyorum; Hoşçakal aşkların güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim Sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar ayrılmam ![]()
|
|
|
|