![]() |
Duygular Dökülüyor 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygular Dökülüyor 1duygular dökülüyor bir kaç bar4daktan fazla kırmızı şarap içtikten sonra beyaz şarapla yoluma devam ederken 2005 'in son günlerinde aklımda sevgi var ve hoşlandığım bir isim ![]() arada bir içtiğim sigaram elimde, malboro içiyorum bugun ama alışmamışım ben ucuz ve zehirli sigaralar bana daha güzel geliyor, neden bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() şuanda elimde bahar sigarası var ![]() sevgi nedir deseler aklımda iki şeyin toplamı demek için sabırsızlanan bir cümle var ![]() "sevgi = sadizm + mazoşizm" acı çekiyorum , acı çektiriyorum ![]() ![]() evet bayanlar baylar ben seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Can dündarın 2004 yılında yazıdığı bir kitabında geçmişten günümüze seviginin gelişiminden bahseder zaten bilirsinizki kendisi sosyologtur ![]() o kitapta 1938 den buyana aşktan bahseder bir bölümünde kız sever mendile sevdiğinin adının baş harflerini yada adını yazar ona cumbalı pencereden atar ![]() ![]() ![]() ![]() arada ki dönemleri atlıyorum ama merak edenlere daha sonra anlatabilirim, oradaki şimdiye kadar olan dönemleri ![]() ![]() yılllardır belki yüzyıllardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama doğruda değildir ![]() ![]() her nefeste, her bir fırtta =) bir kaç alveol daha komaya giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2001 yılında öğrendiğim birşey bir elin parmakları bir değil erkeklerde öyledir ![]() ![]() şimdi çok daha iyi anlıyorum Ece AYHAN'ı , Can Yücel'i ![]() ![]() ![]() neyse konuya dönmek en güzeli ![]() ![]() sevgi demiştim sevdiğimle birlikte ![]() ![]() evet seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|