Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duygular, dökülüyor

Duygular Dökülüyor 1

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duygular Dökülüyor 1

duygular dökülüyor

bir kaç bar4daktan fazla kırmızı şarap içtikten sonra beyaz şarapla yoluma devam ederken 2005 'in son günlerinde aklımda sevgi var ve hoşlandığım bir isim

arada bir içtiğim sigaram elimde, malboro içiyorum bugun ama alışmamışım ben ucuz ve zehirli sigaralar bana daha güzel geliyor, neden bilmiyorum ama önemi yok hepsi aynı işi görüyor

şuanda elimde bahar sigarası var

sevgi nedir deseler aklımda iki şeyin toplamı demek için sabırsızlanan bir cümle var

"sevgi = sadizm + mazoşizm"

acı çekiyorum , acı çektiriyorum

evet bayanlar baylar ben seviyorumhemde gökhan kırdarın fayton isimli albümüyle =)

Can dündarın 2004 yılında yazıdığı bir kitabında geçmişten günümüze seviginin gelişiminden bahseder zaten bilirsinizki kendisi sosyologtur

o kitapta 1938 den buyana aşktan bahseder bir bölümünde
kız sever mendile sevdiğinin adının baş harflerini yada adını yazar ona cumbalı pencereden atarerkek sever kaçamak bakışlarla sevdiğine bakar

arada ki dönemleri atlıyorum ama merak edenlere daha sonra anlatabilirim, oradaki şimdiye kadar olan dönemleri

yılllardır belki yüzyıllardırerkekler şıpsevdi olarak tanımlanırbu yanlış değildir
ama doğruda değildir

her nefeste, her bir fırtta =) bir kaç alveol daha komaya giriyorneyse

2001 yılında öğrendiğim birşey bir elin parmakları bir değil erkeklerde öyledir

şimdi çok daha iyi anlıyorum Ece AYHAN'ı , Can Yücel'iahhh!! ah!!

neyse konuya dönmek en güzeli

sevgi demiştim sevdiğimle birlikte

evet seni seviyorumama neden diye sormasevmek ne güzel şey hep aklımdasın sesini duymak güzel telefonda adını görmek güzel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com