Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mechule, mektular

Mechule Mektular 3

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mechule Mektular 3

Ona hep yazıyorum yazdıklarımı da bende kalan son resminin yanına bırakıyorum beni anlasın diye bilmem ne kadar anlayabilirse?
Bilmiyorsun? Beni ilk o görmüştün ağlarken belki son olarak ta yine o görecek Önceleri ağlamaz mıydın? nadiren de olsa ağlardım, belki de kendimi haklı çıkarmak istediğimden hatırlamıyorum Önceleri de ağlardım ama ilk defa onun yanın da ağlamıştım Pınarın önünde ki seti o kaldırdı Şimdi biteviye akıyor

Yokluğuna kahrediyorum çokça hıncımdan yumruklarımı sıkıyorum Çaresizliğimi ortaya koyuyorum gözlerim bir noktaya takılıyor Zamanın ne kadar geçtiğini bilemiyorum Masa saatinin çalmasıyla kendime gelip telefona sarıldığım çok oluyor Gülme bana Anla beni

Hayallerime gücüm yetmediği zamanlar kalemime sarıldığımı bilir o Tüm, hıncımı kağıttan kalemden alırım sanki, sanki beni yalnız onlar anlarmış gibi beni, parmaklarım uyuşuncaya kadar yazmak isterim Sabahlara kadar peş peşe sigaralar yakarım her nefeste eridiğimi bile, bile Maziyi Nostaljiyi düşünürüm ve mutluluğu

Mazi: Gökte kayan yıldız
Nostalji: O yıldızı yakalamak
Mutluluk: Onun anlamını bilemiyorum

Ve yine hıncımı kağıtlardan alıyorum Şiirler yazıyorum perçemleri dağınık bir şairin halini anlatıyorum Yalnızlık beni yalnız bırakmıyorYalnızlığım Ah benim suç ortağım
Ezanlar okunuyor horozlar peş peşe ötüyor Sabahın olduğunu duyuruyorlar bana Oysaki ben sabahı gözlerim açık karşıladım gece uyurken
Birazdan dışarı çıkacağım utanıyorum; güneşin yalnızlığımı yüzüme vurmazsıdan korkuyorum Birazdan sahile gideceğim Bir demet çiçek atacağım denize balıklara Çünkü balıklar beni ondan daha iyi anlıyorlar
Sevgi kelimesi artık bana içli şarkıları hatırlatmıyor Yarama üstüne tütün basıyorum aksine

Bu kahreden yalnızlık ne zaman bitecek Aynı dünyada yaşayıp ayrı dünyalardaymış gibi görüşmemek Kahrediyor beni Arttık binlerce kilometrekarelik yeryüzü dar gelmeye başlıyor bana Deli gönül ıssız denizlere götürmek istiyor beni Yaralı bir yürek ve hurda bir tenekeyle

Yokluğuna alışamadım! Çoğu zaman karabasanlar basıyor Duygularım bir yudum hıçkırık oluyor bazen duygularımın tercümanı yok Yok anlayan dilimden zamanın unutturamadığı hatıralar Film şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden

Evet, evet kararlıyım sabah ilk işim bir demet çiçek alacağım balıklara atacağım Sana yemin ve sonra kırık bir kalple hurda bir tekneyle açılacağım ıssız denizlere

Devam EDECEK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com