![]() |
Mechule Mektular 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mechule Mektular 3Ona hep yazıyorum yazdıklarımı da bende kalan son resminin yanına bırakıyorum beni anlasın diye bilmem ne kadar anlayabilirse? Bilmiyorsun? Beni ilk o görmüştün ağlarken belki son olarak ta yine o görecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğuna kahrediyorum çokça hıncımdan yumruklarımı sıkıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerime gücüm yetmediği zamanlar kalemime sarıldığımı bilir o ![]() ![]() ![]() ![]() Mazi: Gökte kayan yıldız Nostalji: O yıldızı yakalamak Mutluluk: Onun anlamını bilemiyorum Ve yine hıncımı kağıtlardan alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ezanlar okunuyor horozlar peş peşe ötüyor ![]() ![]() ![]() Birazdan dışarı çıkacağım utanıyorum; güneşin yalnızlığımı yüzüme vurmazsıdan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi kelimesi artık bana içli şarkıları hatırlatmıyor ![]() ![]() Bu kahreden yalnızlık ne zaman bitecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğuna alışamadım! Çoğu zaman karabasanlar basıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, evet kararlıyım sabah ilk işim bir demet çiçek alacağım balıklara atacağım ![]() ![]() ![]() Devam EDECEK ![]() |
![]() |
![]() |
|