![]() |
Bir Parça Deniz Yolla Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Parça Deniz Yolla BanaUzaktan, dibinden kıyısından uzak ihtimallerimi sorgula ve bir parça deniz yolla bana ![]() Kuytu köşe yalnızım işte; sensizim Kusacağım az sonra yalnızlığı, efkarımı ve sessizliğimi; ölümüne bağıracağım ![]() ![]() ![]() Uzaklardan bir parça deniz meltemi getir bana ![]() ![]() ![]() Kusurlarımı alıp at ![]() Pınarlarımda kalmayan sularım var benim ![]() ![]() ![]() Kopuyorum şarkılardan, şiirlerden kanayıp içimi gönderiyorum sana Sende bana bir parça deniz yolla Küçük tebessümlerimi topla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küllerimi dağıttım az önce yakıp kendimi ![]() ![]() ![]() Al götür istediğini ![]() Mektuplara bakıp ağlama hiç ![]() ![]() ![]() Kırılgan bakışlarla bakma bana öyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sırıtkan bir bakış oluyor zaman yüzüme çarptığında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suskun korkularım depreşiyor gece karanlığında ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sen, ne de bir parça yağmur Bir parça deniz yolla; yeter bana Bir de küçük bir deniz meltemi |
![]() |
![]() |
|