![]() |
Bitirdin Bütün Aşkları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitirdin Bütün AşklarıGüvenmeli miyim sana bana bu kadar acı çektirdikten sonra yoksa terk mi etmeliyim büsbütün bütün hayallerimi ![]() ![]() ![]() gelmek miydi, seni görmek miydi bütün özlemlerin sonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acımadı mı kalbin bırakıp giderken zavallı yüreğimi, hayallerimi umutsuz ve çaresiz ![]() ![]() ![]() kalbin öyle taş ki sevgili ezmişti beni ![]() ![]() ![]() ![]() ya konuş yada tamamen bırak git ![]() ![]() "beni anla diyemiyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kalbim sıkıntıdan durmuyor artık sessizce bekliyor dönüşünü ![]() ![]() ![]() ama biliyorum ki eskisi gibi olmayacak hiçbir şey (döneceğinden emin de değilim ama) sevmeyeceğim eskisi gibi ![]() ![]() ![]() aşkım demeyeceğim tutkuyla ![]() ![]() ![]() sarılmayacağım içten ![]() ![]() ![]() öpmeyeceğim dudaklarını ![]() ![]() ![]() üşüdüm dediğinde tutmayacağım ellerini ![]() ![]() ![]() gözlerine bakarak ilk aşkım demeyeceğim artık ![]() ![]() ![]() her gün aramayacağım ve merak etmeyeceğim nerde diye ![]() ![]() ![]() sabahları güneşin doğuşunu izlemeyeceğim artık senle ![]() ![]() ![]() ve güneşin batışını ![]() ![]() ![]() kaybettin sen, belki de kazandın sanıyorsun ama KAYBETTİN ![]() ![]() ![]() ve asla kazanamayacaksın ![]() ![]() ![]() çünkü sende yürek yok seni sevmiyorum artık diyebilecek yürek ![]() ![]() ![]() Ama ben her mesajımda tekrarlıyorum sana sevgimi çekinmeden ve artık senin b aşkı bitirdiğini bile bile ![]() ![]() ![]() Ve kalp kırdın sen ![]() ![]() canlanmaz artık onlar bittiler ![]() ![]() ![]() İŞTE ARTIK BENİ DE CANLANDIRAMAZSIN ![]() ![]() ![]() BENDE BİTTİM ![]() ![]() ![]() SEVGİMDE BİTTİ ![]() ![]() ![]() VE SEN ; SENDE BİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|