![]() |
Bir Kadının Aşk Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kadının Aşk HayatıBiriyle tanistim ![]() ![]() ![]() Bakislarindan anladim ![]() Acaba arayacak mi? Aslinda ben de onu ararsam olur ama cok hevesli oldugumu anlamasin ![]() Aradi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her an aklimda ![]() ![]() ![]() begendigim gibi ![]() Nihayet tekrar aradi ![]() ![]() ![]() Ne giyecegim ben simdi? Cok guzel olmaliyim ![]() ![]() Kahretsin, sacim hic guzel olmadi ![]() Harikaydi ![]() ![]() ![]() Galiba, asik oluyorum ![]() ![]() Bugun elimi tuttu ![]() ![]() Asigim ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki birbirimiz icin yaratilmisiz ![]() Ten uyumu dedikleri bu olmali ![]() ![]() Iki dakikada bir telefonu kontrol ediyorum ![]() ![]() Gelen mesajlari alt alta yazsam, harika bir ask siiri cikar ortaya ![]() ![]() Cok iyi anlasiyoruz ![]() ![]() Muthis biri ![]() ![]() Her an beni dusundugunu soyluyor ![]() ![]() Ona cok guveniyorum ![]() Onun disinda baska seylerle ugrasmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum ![]() ![]() Arkadaslarimi atlatip onunla bulustum ![]() Her seyi biliyor ![]() ![]() * * * Bugun arkadaslariyla mac seyredeceklermis ![]() ![]() Eski sevgilisi nasil biriydi acaba? Bugun sadece 6 defa aradi ![]() ![]() ![]() Cok mutluyum ![]() Cok mutsuzum ![]() Acaba benden oncekilere de ayni seyleri soyluyor muydu? Onu cok seviyorum, ama o benimle yeterince ilgilenmiyor ![]() Saclarimin ucunu 1 cm ![]() ![]() ![]() Beraberken televizyon seyrediyor ![]() bakardi ![]() Beni aldatiyor olabilir mi? Harika bir gun gecirdik ![]() ![]() Gece yatinca dusundum de, aksam yemekte bir an arka masadaki kiza bakti galiba ![]() Saclarimin rengini bir ton daha acmaliyim ![]() Evet ![]() ![]() ![]() anlamadi, ''Sen makyajini mi degistirdin?'' dedi ![]() Olsun istiyorum ![]() Hayir ![]() ![]() Beni aldatiyor ![]() ![]() ![]() Cok mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de onu aldatmaliyim ![]() ![]() Surekli dir dir ettigimi soyledi ![]() ![]() mutsuzum ![]() Bugunden itibaren baska biri olacagim ![]() Beni zivanadan cikaran kendisi ![]() ![]() Isi, arkadaslari, maclar, arabasi, televizyon ![]() ![]() ![]() Ayrilmamiz lazim ![]() ![]() Iki gundur beni sevdigini soylemedi ![]() olabilir mi? Cok mutsuzum ![]() Bir kucak cicekle geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Asiri sevgimin bir faydasini gormemis ![]() ![]() Ruhsuz ![]() Allah'im ben bu adami nasil sevdim? Askin, ''a''sindan haberi yok ![]() * * * Benim gibi bir kadina bu nasil yapilir? Cok bencil ![]() Yillarim ziyan oldu ![]() ![]() Ona bir oyun edecegim, hic unutamayacak ![]() Allah'im, onu kaybetmek istemiyorum ![]() Kel kafali, patlak gozlu ne olacak ![]() Beni bir gun bile mutlu edemedi ![]() Onu baskasina yar etmeyecegim ![]() Dokundugumda tuylerim diken diken oluyor ![]() Sinir sey ![]() Onu hicbir zaman sevmedim zaten ![]() Terk ediyorum ![]() ![]() Hayir, terk etmiyorum ![]() ![]() Yarin butun yaptiklarini bir bir yuzune haykiracagim ![]() Onu cok sevdim ![]() ![]() Duygusuz ![]() Sesini bile duymak istemiyorum ![]() Neden aramiyor acaba? Inanamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askimdan olmeli, ayaklarima kapanmali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|