![]() |
Anladım Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladım KiBen sadece saydamlık maskesi takmadan, doğallık taklidi yapmadan görmek, dokunmak, koklamak gibi insancıl lükslere sahip olmak istiyordum ![]() ![]() Anladım ki insan olmak gerçekten zor işmiş ![]() ![]() Çok sigara içiyorum ciğerlerim zorlanıyor diye düşünürken, sokağın soğukluğu,kalbimin burukluğuyla paralel batıyormuş boğazıma meğer ![]() ![]() ![]() Düşünmeden sorgulama olmaz biliyordum, alıp verdiğim her nefes yaşamı sorguluyormuş ![]() ![]() Seni madalyonun ters yüzü gibi anlatmışım, bu söylenmemesi gereken bir yalanı gerçek sanmakmış ![]() ![]() Belki istediğin bir anın tadını çıkarman için ezik kalmam gerekiyordu, ya da sana rol yapmam gerekiyordu iki yüzlü olmam için ![]() ![]() ![]() ![]() Halbuki benim yüzüm yokmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle yaşadıklarımı hatırlarken gözümün önüne kareler gelmiyormuş, Aksine esneyip yeni bir dairenin oluşmasına yardımcı olan sensizliğin şekilsizlik öğretisi varmış ![]() ![]() Anladım ki o daire, dönüp kendince, dışarıdan gelip daireyi paralel kesmek isteyen azgın aşk ışınları, aslında birlikte hep hüzne komşu açıymış, Soruda verilen değere göre varış noktam sensizliğin yarıçapına eşitmiş ![]() ![]() Ama ben hala daireler çizmişim& Ve anladım ki dostlar ; Aşk ; İki Sevgilinin Birbirine Bakması Değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|