Vazgeçilmezim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
VazgeçilmezimInsanın içine işleyen bir ayaza ew sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam ![]() ![]() Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan yeni güne senin adını veriyorsam![]() ![]() Evimin bütün duvarlarında senin yüzünü örüp, bana baktığını hissediyorsam![]() ![]() Ve bu beni hergün hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa![]() ![]() İçtiğim çayımın şekeri, sigaramın dumanı, kahvaltımın her lokması sen oluyorsan![]() ![]() Sokakta bana bakan her insan, yüzümdeki tarifsiz sewinci görüp hayrete düşüyorsa![]() ![]() Sewdiğin şarkıyı defalarca başa alı bıkmadan defalarca dinleyebiliyorsam![]() ![]() O şarkının her sözüne seninle ilgili bir anlam yüklüyorsam![]() ![]() Yüzlerce kişinin arasında olsam bile kadehimi sadece senin şerefine kaldırıyorsam![]() ![]() Başımı döndüren şeyin aslında içki değil, sana olan aşkım olduğunu biliyorsam![]() ![]() Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle, bir gülüşünl uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam![]() ![]() Ve o enerjiyle hiç uyuymadan günlerce çalışabileceğmi duyumsuyorsam![]() ![]() Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp 'neden geçmiyor bunlar!' diye hayıflanıyorsam![]() ![]() Ve hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam![]() ![]() Kitap okurken seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca okuyorsam![]() ![]() Sonra sana bunu anlattığımda birlikte ne kadar güleceğimizi düşünüp keyifleniorsam![]() ![]() Seninle ilgili planlar yapıyorsam![]() ![]() Saedece varsayımlara dayalı olsa bile o planları mükemmelleştirmek için her ayrıntının üzerinde dakikalarca düşünüyorsam![]() ![]() İzlediğim filmdeki başrol oyuncularının yerine kendimizi koyup 'biz olsaydık böyle yapardık' diyorsam![]() ![]() Yüzyılardır sewgililerin kullandıkları klasik sözcüklerin benim duygularımı anlatmaya yetmediğini fark ediyorsam![]() ![]() Yine de bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam![]() ![]() Aşkımın coşkusunu sana yansıttığımda senin de bana aynı coşkuyla karşılık vereceğini biliyorsam![]() ![]() SEN BENİM VAZGEÇİLMEZİM OLMUŞSUNDUR![]() ![]()
|
|
|
|