![]() |
Doğuda Çocuk Kalmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuda Çocuk Kalmakinternette karsıma cıkan bir yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOĞUDA ÇOCUK KALMAK Karlı bir bahçemiz vardı o zamanlar ![]() ![]() ahşap döşemeli, önü açıktı ![]() bizimkisi ![]() ![]() yaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz kötü aşk hikâyelerim, başarısız tensel deneyimlerim, kavgalarım, karnemde zayıflarım olmamıştı hayatta ![]() kanasın ![]() yansıttığım ![]() ![]() ne eksiğiydim ![]() ![]() Annemdi hayatıma ilk soktuğum kadın ![]() sevmiş bir kadındı ![]() ![]() ve aldatmayı öğrendim ![]() ![]() aldattım annemi ![]() aldattım ![]() ![]() Annem beni hiç aldatmayacak! Tabanında hava yastığı olan ayakkabılar vardı ben küçükken ![]() emperyalist markaları ![]() almak için babamla ![]() Ucuz olmalıydı çünkü biz ucuz bir hayatın pahalı insanlarıydık ![]() Ucuzdu hayatımız, mesela bir bisikletim olmadı hiç ![]() dükkânına gidip en güzelini beğendim halde ![]() olamazdı ![]() ![]() ![]() Çocuk olmak da emek ister ucuz yaşamlarda ![]() kıyafetler giyemezsin, en güzel çanta senin olamaz ![]() Olmak daha çocukken bir zırh değil, bir gereksinim olur ![]() O anaokulunu hiç unutmayacağım ![]() tepedeki, yokuşu dik anaokulu ![]() kış dinlemez yürürdük o yolu ![]() aynı mahalleden çocukların yürüdüğü kader yoluydu ![]() biteceği belli olmaz bir yoldu o ![]() Doktor o çocukların ![]() ![]() Fakat biz hep biter sandık ![]() ![]() ![]() ![]() her gün o sonmuşçasına ![]() Bir gün bir kutu gördüm pencereden baktığımda ![]() taşıdığı, karlar üstünde yavaş yavaş yürüyen bir kutu ![]() Anneme sordum 'tabut' dedi ![]() ![]() erken çıkmıştı Pınar ![]() gidecekti ![]() gözleri karla kapanmış ![]() ![]() Dedim ya çocuktuk, güzeldik, saftık, temizdik ![]() ![]() yolu yine ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi Yürüyüp gidecektik ![]() ![]() ![]() Doğuda çocuk olmak, batıdaki orta halli bir adamdan daha ızdıraplıdır ![]() Batı bilemez, Batı ancak tartışır ![]() ![]() ![]() Duyarlılığınızın devamını dilerim , iyi günler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuda Çocuk Kalmak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuda Çocuk KalmakHakikaten etkilenmemek mümkün degil insan olanin bu hikayeden etkilenmesi kadar dogal bir sey olamaz yazinin son kisminda su bölüm bencce cok yerinde bir satasma vede cok doguru iste o kisim Doğuda çocuk olmak, batıdaki orta halli bir adamdan daha ızdıraplıdır ![]() Batı bilemez, Batı ancak tartışır ![]() ![]() ![]() Duyarlılığınızın devamını dilerim , iyi günler ![]() ![]() ![]() ©LEVIS-501 PAYLASIMIN icin tesekkürler Samsunlu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|