|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakın, neler, sevmeyi, ögrenince, ögreniyorsunuz |
![]() |
Sevmeyi Ögrenince Bakın Neler Ögreniyorsunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmeyi Ögrenince Bakın Neler ÖgreniyorsunuzHayatımda ilk önce SEVMEYİ öğrendim çünkü sevdikçe kendimi hisssettiğimi öğrendim ![]() AFFETMENİN ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm ![]() Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü ![]() Birisini HATIRLAMANIN aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık ![]() Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARIN çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım ![]() Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMENİN aslında beni ben yaptığını anladım ![]() SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN kelimesinin verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum ![]() Bir yerden sonra KELİMELERİN mana ifade etmediğini biliyorum ![]() Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor ![]() MUTLU OLMANIN aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım ![]() KAÇIRDIĞIM FIRSATLARIN aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm ![]() Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerim, gün geldi HAYATIMDAN KAYAN YILDIZLARIN gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım ![]() GÖZLERİN kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum ![]() Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum ![]() TELEFONUN 160 karakterine üzüntünün, mutluluğun, yıkıntının sığdığını gördüm ![]() YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM ![]() |
![]() |
![]() |
|