Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlaşılmaya, herkesin, ihtiyacı, vardır

Herkesin Anlaşılmaya İhtiyacı Vardır

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkesin Anlaşılmaya İhtiyacı Vardır

Bir dükkan sahibi dükkanının vitrinine üzerinde Satılık Köpek yavruları yazan bir tabela asarken, yanında küçük bir erkek çocuğu belirdi "Köpek yavrularını kaça satıyorsunuz?" diye sordu Adam çocuğa yavruların en az 50 dolar ettiğini söyledi Çocuk elini cebine attı, biraz bozuk para çıkardı, dükkan sahibine bakıp "İki dolar otuz beş sentim var Onlara bakabilir miyim?" dedi Dükkan sahibi çocuğa gülümsedi ve bir islik çaldı Lady adli bir köpek dükkanın içindeki kulübesinden çıkıp onlara doğru koşmaya başladı

Arkasında beş tane küçük yun yumağı vardı Yavrulardan biri, diğerlerinin gerisinden topallayarak geliyordu Bu küçük çocuğun hemen dikkatini çekti

"Bu yavrunun nesi var?" Dükkan sahibi "Veterinerin dediğine göre, kalçasında bir kemik eksikmiş" diye yanıt verdi "Hep böyle topallayacakmış"

Küçük çocuk hemen, "Onu almak istiyorum" dedi Dükkan sahibi "Sahi mi? O yavruyu gerçekten istiyorsan sana bedava verebilirim" dedi

Çocuk dükkan sahibine yaklaştı ve öfkeyle "Onu bana bedava vermenizi istemiyorum Bu yavru da diğer yavrular kadar değerli Fiyatı neyse size ödeyeceğim

Şimdi size iki dolar otuz beş sent vereceğim, kalan parayı da ayda elli sent, elli sent ödeyeceğim!" dedi

Dükkan sahibi "O sakat yavruyu ne yapacaksın? O hiçbir zaman diğer köpekler gibi koşup, oynayamayacak" dedi Küçük çocuk pantolonunun paçasını yukarı kaldırdı ve iki çelik bağla desteklenmiş eğri sol bacağını gösterdi "Ben de pek koşamıyorum" dedi

"Bu yavrunun da kendini anlayacak birine ihtiyacı var"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com