Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayanacaksin, yüregim

Dayanacaksin Yüregim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dayanacaksin Yüregim

Her zamanki gibi tekduze,siradan bir gunun ardindan,geceler dostum oldu kucaklayarak karsiladi beni bir tek yildiz bile goremeden
Hep dunlerimi yarinlarimi dusunerek oyalandim durdum ya,bu gunun tadina varamadigim bir gun daha eksildi ömrümden

Hic bir seyin sonunun gelmedigi gibi,
icimde buruklugun verdigi aci ve huznun de sonu gelmeyecek kimbilir
Sevincide ,huznude icice hisettimVefa ile ihaneti birarada tattim

Noktayi koymam gerekirken insanlara virguller dagittim
Gulmeyi ,eglenmeyi beceremedim ama agladim hickiriklarla doya doya

Bugün yapilan güzelliklerin,iyiliklerin bir anda kolayca silinip ,unutulacagi bir carkin icinde dolasmanin hicte kolay olmadigini ogrendim

Bu acilar benimdir diyerek,sahip cikip kanayan yaralarimi
gizleyerek yasamayida ogrendim

Evet dun bitmistir deriz,bugune bakalim diye hep,oysa hayat dunden izler birakiyor ruhumuzaOyleyse dunde bizim,yarinda bizim bir parcamiz

Ve yalnizliklar son nefesimizi teslim edinceye dekHerkez benim gibi yalniz midir bu dunyada,yoksa yalnizlik ben miyim bilmiyorumyalnizliklarda asklar gibi tariften mahrum ,kisiye gore degisirBenim yalnizliklarimsa bambaska

Vefasizlarla basedebilmek zormus ama ne kadar haksizliga ugradiysam o kadar güçlendigimi kesfettim,bilmezdim bu kadar denli güçlü ,bu kadar aciya katlanabilecegimiAma yinede bir gun yikilmaktan korkuyorum

papatyalardan taclarim olmadi hiç,dilekler tutamadim yildiz kayarken,
cünki hep köpruler kurmaya calismakla gecti günlerimSevgi köprüleri,dostluk köprüleri,onlar yikti ben kurdum yenilerini yilmadan,usanmadan

Umutlarim simdi bir yanda,sonbaharlarim diger yanda,ne ileri bir adim,ne geriye bir adim atamamanin ezikligi acitip duruyor yüregimiBazen yangin yerine ,bazen buzdagina dönüsuyor bedenimortasini bulamiyorum

hayat inisli,cikisli uzun bir yolO yolda
karsima ne cikacagini bilmeden yalnizligimla yuruyorumAma bu yolun basi nereden ben neresindeyim bilemiyorum

Bayram sevinci içinde uyanarak,icimden sarkilar mirildandigim
sabahlar simdi cok uzak

Sevipte deger verdigimse vuslata hem bana hem vuslata uzak

Olsun nasilsa bir gün seven gönüller birbirini bulacak

Kalpler de özlenen ,beklenen bayramlar bir gün bu dünyayi dolduracak

Dayanacaksin yüregim baska çaren yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com