![]() |
Dayanacaksin Yüregim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dayanacaksin YüregimHer zamanki gibi tekduze,siradan bir gunun ardindan,geceler dostum oldu kucaklayarak karsiladi beni bir tek yildiz bile goremeden ![]() Hep dunlerimi yarinlarimi dusunerek oyalandim durdum ya,bu gunun tadina varamadigim bir gun daha eksildi ömrümden ![]() Hic bir seyin sonunun gelmedigi gibi, icimde buruklugun verdigi aci ve huznun de sonu gelmeyecek kimbilir ![]() Sevincide ,huznude icice hisettim ![]() ![]() Noktayi koymam gerekirken insanlara virguller dagittim ![]() Gulmeyi ,eglenmeyi beceremedim ama agladim hickiriklarla doya doya ![]() Bugün yapilan güzelliklerin,iyiliklerin bir anda kolayca silinip ,unutulacagi bir carkin icinde dolasmanin hicte kolay olmadigini ogrendim ![]() Bu acilar benimdir diyerek,sahip cikip kanayan yaralarimi gizleyerek yasamayida ogrendim ![]() Evet dun bitmistir deriz,bugune bakalim diye hep,oysa hayat dunden izler birakiyor ruhumuza ![]() ![]() Ve yalnizliklar son nefesimizi teslim edinceye dek ![]() ![]() ![]() ![]() Vefasizlarla basedebilmek zormus ama ne kadar haksizliga ugradiysam o kadar güçlendigimi kesfettim,bilmezdim bu kadar denli güçlü ,bu kadar aciya katlanabilecegimi ![]() ![]() papatyalardan taclarim olmadi hiç,dilekler tutamadim yildiz kayarken, cünki hep köpruler kurmaya calismakla gecti günlerim ![]() ![]() Umutlarim simdi bir yanda,sonbaharlarim diger yanda,ne ileri bir adim,ne geriye bir adim atamamanin ezikligi acitip duruyor yüregimi ![]() ![]() hayat inisli,cikisli uzun bir yol ![]() karsima ne cikacagini bilmeden yalnizligimla yuruyorum ![]() ![]() Bayram sevinci içinde uyanarak,icimden sarkilar mirildandigim sabahlar simdi cok uzak ![]() Sevipte deger verdigimse vuslata hem bana hem vuslata uzak ![]() Olsun nasilsa bir gün seven gönüller birbirini bulacak ![]() Kalpler de özlenen ,beklenen bayramlar bir gün bu dünyayi dolduracak ![]() Dayanacaksin yüregim baska çaren yok ![]() |
![]() |
![]() |
|