Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldım, düşlerimi, kaleme, sakın, uyanma

Kaleme Aldım Düşlerimi Sakın Uyanma

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaleme Aldım Düşlerimi Sakın Uyanma

Hasrete bağdaş kurmuş oturuyorken, doyumsuz gecelerin uykusuzluğunda açtım gözlerimi
İçimdeki sokakların adı sensinKayboluşum da senden sorulacaktır sevdiğim, bilesin

Beyaz tül perdelerin, bir film karesinden hayallerime açılan penceresinden gördüklerim yaşatıyor göz ucuyla devraldığım yaşamımı Damla damla dökülen şehrin gözleri, karanlık yollarda saçak altına sığınmış ufak bir ürperişi ellerime terk ediyor

Elini uzatacaksınve sonrasında masaya dökülenler arasından, toparlayacaksın puzzle ın parçalarını teker tekerBu masum hikayenin yazılmamış cümlelerinin altına, boş bir kağıda, ilk defa kendi el yazınla bir şeyler karalayıp okunması için bırakacaksın

Sigaramın halkalarından geçecek dileklerin, yanağıma bıraktığı tebessümden akıyorum bir ömre Ortak merdivenlerin ortak kapılarından geçeceğimiz o günün, ayıkladığım onca düşüncenin ulaşacağı öze kapanıyor gözlerim

Battaniyenin bedenini saran sıcaklığında kaleme aldım düşlerimi, sakın uyanma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com