![]() |
Yüreğimin Gözleriyle Sevdiğim Ayarlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimin Gözleriyle Sevdiğim AyarlarYerini kimsenin dolduramayacağını biliyorum,zaten bunun da arayışı içerisinde değilim,sonunu bildiğin bir yol insanı cezbetmiyor ![]() Sendeki beni etkileyen en büyük özelliğin beni zorlamandı,hem de hep iyiye ve en zor olana ittin ama her seferinde başarmanın keyfi vardı yüzümde,seni hatırlatan o kadar çok şey var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmem inanır mısın?Yazarken bile boğazıma bir sürü çocuğun doluştuğuna ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevdaydı diyorum ama o kadar aciz kalıyor ki,bir şey hissediyorsun ve adı yok,çünkü onu taşıyabilecek bir kelime yok,kendinden öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne güzel yaşadın,içinde acılardan boğulduğumda bile senden duyduğum acıdan haz duymamı bilecek kadar sevilerek ![]() ![]() ![]() Bir de seni gördüğüm zamanlardaki yüreğimin büküklüğü olmasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diri diri toprağa gömülmek veya için için ağlamak neydi bilemedim,ta ki seni yüreğime gömüp gözyaşlaımla acımı boğduğum gecelere kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|