Geride Kalanlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geride KalanlarKaç mevsim geçti, kaç bahar ![]() ![]() Şimdi dar bir sokakta yürüyorum![]() ![]() Ellerim ceplerimde, düşümcelerim gecenin içinde kaybolmuş![]() ![]() ![]() Yitirilmişliklerin, haksızlıkların, kaybettiğim herşeyin hayaliyle dans ediyorum Kendi hayatımı seyrediyorum düşüncelerimde; her zaman olduğundan daha sakin, daha hüzünlü, buna rağmen daha güçlü![]() ![]() ![]() Her yenilginin acısı yüreğime çöreklenmişken ben yine de ne kadar güçlendiğimi hissediyorum ![]() ![]() Her kaybedişin ardından nasıl filizlendiğini tecrübelerimin![]() Artık biliyorum öğrenmenin sonu yok Öğrenmek içinse kitaplar, dergiler, gazeteler tüm bunlar o kadar havada kalan somut şeyler ki![]() ![]() İnsan en güzel yaşayarak hatta yenilerek öğreniyor Yeniliyor, hayat alıp yerden yere vuruyor, önce can yakıyor, bir kaç damla gözyaşı, biraz sitem, biraz özlem![]() ![]() Ama sonra doğruluyorsun yeniden ayağa kalkıp kaldığın yerden yürümeye devam ediyorsun![]() ![]() Tüm yaşadıkların,sana yapılanlar, haksızlıklar, kavgalar, düşmalıklar hepsi geride geçmişin bir parçası olarak kalıyor![]() ![]() ![]() Şİmdi ya geçmişin tüm yüküyle beraber yürüyeceksin yaşam yolunu, yada geçmişin yükünün hamallığına talip olmadan, bırakacaksın sırtından öyle devam edeceksin yoluna ![]() ![]() ![]() Evet bu dar sokak beni kim bilir belki hep hayalini kurduğum o küçük sahil kasabasına taşır ![]() ![]() ![]() Mirage-Özlem 2006 |
|
|
|