![]() |
Alışmak Korkusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alışmak KorkusuGitgide alışıyorum sana ![]() güzel olamaz ![]() güçsüzüm bilemezsin ![]() sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun ![]() verdiğin hazdan ![]() beni ![]() Düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim ![]() Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır; fakat şimdi sana alışıyorum ![]() yoğunlaşıyor ![]() ![]() tüm alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum ![]() güzelini daha değerlisini verememekten korkuyorum ![]() Bir gün ansızın ölmekten ve seni bana olan alışkanlığınla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum ![]() Oysaki her zaman ve günün her saatinde yanında olmalıyım senin ![]() duyacağın bir dakikan bile olmamalı ![]() zamanlarını zamanlarımla karıştırıp emsalsiz bir zaman bileşiminde yaşatmalıyım seni ![]() rüyayı görmeliyiz ![]() senin olmalı, yarısı benim ![]() "Bana alış" demeyeceğim ![]() gün ![]() o zaman en güzeli görecek bende! Alışkanlığınla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksın benden! İlk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan ![]() mukayese edebileceğim tek şeyi beni sevmende buldum ![]() Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliliğini öğretmedi ![]() Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadım ![]() Bencildim bir zamanlar, sevmek benim hakkım diyordum ![]() Oysaki şimdi bir zamanlar hiç sevmemiş olduğumu kendi kendime biraz da utanarak itiraf ediyorum ![]() sevgiyi seni sevmekte buldum ve sevgim senin sevginle değerleniyor , ayrı bir anlam kazanıyor ![]() olmasaydı değersiz bir cam parçasıydım ![]() aynayım şimdi ![]() görecekler içimde ![]() Bir zincirin iki halkasıyız seninle anlıyor musun? Aynı kadehte karışmış iki içkiyiz ![]() seninle birbirini tamamlayan ![]() için bir bütün haline geliyoruz durmadan ![]() Alışkanlığım devamlı sana çekiyor beni ![]() dudaklarını öpmek geliyor içimden ![]() geliyor , ellerini tutmak geliyor ![]() sindiğini hissediyorum geceleri ![]() dudaklarımda eridiğini hissediyorum ![]() güzel yerini benden başkası bilemez artık ![]() kimse benim kadar benimle bir bütün olduğuna inandıramaz ![]() Gitgide bu alışkanlığın içinde kaybolduğumu hissediyorum ![]() çıkarıyorsun ![]() gün bulutların üstünde ![]() sonrasının o anlatılmaz baş dönmesi içindeyim ![]() merdivenler birbirine eklendiği zaman seninle vardığım yüksekliğe erişemez ![]() derinliği içimde seni bulduğum yer kadar derin değil ![]() Alışkanlık kozasını ören bir ipekböceği gibi gitgide tamamlıyor bizi ![]() yuvarlanıyoruz ![]() yüreklerimizde ![]() içimizde hepsi birdenbire tutuştu ![]() yerimiz kalmadı ![]() içinde yıldızlara kadar uzanıyor ![]() ateşi söndüremez artık ![]() üstümüze hiç sönmeyeceğimizi biliyorum ![]() birer kor haline gelinceye kadar sürecek ![]() Önce bakışlarımız alıştı birbirine , sonra parmak uçlarımız ![]() bizden güçlüsü olmayacak! En mutlu olduğumuz yerde en güçlü de olacağız seninle ![]() ![]() varoluşun başlangıcıdır ![]() alışkanlıkların bana alışmanı önleyemez artık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|