![]() |
Güle Budanmış Bir Sevdayım Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güle Budanmış Bir Sevdayım BenBir güle gömün beni,öldügüm zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serpistirin daglara, ovalara, bayirlara ![]() ![]() ![]() ![]() delikanlilarin yakalarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir güle gömün beni, gözlerimi yumunca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaramaz bir kelebek kanat çirpsin üstümde ![]() ![]() ![]() kanatlarinda ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülün yapragina gömün beni,bahar gelince ![]() ![]() ![]() ister bir deste gül ![]() ![]() ![]() ![]() Ölmesin savas ortasindaki çocuklar gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülün hayaline gömün beni,umutlarim kalbime kilitlendiginde ![]() ![]() ![]() Bir genç kizin hayalleri kadar pembe olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir uçurtmanin kuyruguna takin onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülü sulayan buluta gömün beni bembeyaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En tas yüreklerin üstüne üstüne yagsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katip götürsün önüne, hos olmayan her seyi ![]() ![]() ![]() Bir gülü sulayan bulutun yagmur damlasina gömün beni,tuzsuz olsun,asitsiz olsun ![]() ![]() ![]() Gözyaslarimin tuzu yeterince yakti çünkü beni,bedenimi, yüregimi ![]() ![]() ![]() Onlarca aç çiplak ilgiye hasret çocugun ,onlarca gencin,yaslinin gözünden akan yaslarin tuzunda kavruldu yüregim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülün gülüsüne gömün beni,gamze dediginiz sirin çukurlar eslik etsin bana ![]() ![]() ![]() Hasretim çünkü kikir kikir gülüslere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülün umuduna gömün beni,gül kokulu olsun umut-mezarim ![]() ![]() ![]() Canli olsun barisli günlerin umudu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sitem etsin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülle baslayan sevgilere gömün beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürekler dolusu sevgi verin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|