Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
budanmış, güle, sevdayım

Güle Budanmış Bir Sevdayım Ben

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güle Budanmış Bir Sevdayım Ben

Bir güle gömün beni,öldügüm zamanKipkirmizi bir gülün ta yüregine yapin mezarimi

Serpistirin daglara, ovalara, bayirlara Takip takistirin genç kizlarin saçlarina,

delikanlilarin yakalarina Demet yapin vazolara , nakis olsun kilimlere

Bir güle gömün beni, gözlerimi yumuncaKipkirmizi yapraklarin yem yesil yüregine yatirin beni

Yaramaz bir kelebek kanat çirpsin üstümdeBaris tohumlari tasisin

kanatlarindaO kanat çirptikça içim ferahlasin

Bir gülün yapragina gömün beni,bahar gelinceFark etmez ister bir gonca gül

ister bir deste gülKirmizi olsun, Sari olsun, Beyaz olsun, taze olsun canli olsun yeter

Ölmesin savas ortasindaki çocuklar gibiKopmasin dalindan daha yesilken,sararmadan kapilmasin yellere

Bir gülün hayaline gömün beni,umutlarim kalbime kilitlendiginde

Bir genç kizin hayalleri kadar pembe olsun Ama bana söz verin,sakin suya düsmesin bir daha

Bir uçurtmanin kuyruguna takin onu özgürlügün tadini çikarsin bulutlarin üzerinde

Bir gülü sulayan buluta gömün beni bembeyazBaris yagmurlari biraksin yer yüzüne

En tas yüreklerin üstüne üstüne yagsin Oda yetmezse sel olsun,tassin gelsin yamaçlardan

Katip götürsün önüne, hos olmayan her seyi

Bir gülü sulayan bulutun yagmur damlasina gömün beni,tuzsuz olsun,asitsiz olsun

Gözyaslarimin tuzu yeterince yakti çünkü beni,bedenimi, yüregimi

Onlarca aç çiplak ilgiye hasret çocugun ,onlarca gencin,yaslinin gözünden akan yaslarin tuzunda kavruldu yüregimYandi yüregimGömün artik beni o yagmurlara

Bir gülün gülüsüne gömün beni,gamze dediginiz sirin çukurlar eslik etsin bana

Hasretim çünkü kikir kikir gülüslereKara kara düsünenleri,hasta,aç,sakat insan mezarlarini,aglayan çocuk yüzlerini görmek istemiyorum artik

Bir gülün umuduna gömün beni,gül kokulu olsun umut-mezarim

Canli olsun barisli günlerin umudu olsunGitsin otursun en can alici tartismalarin ortasina

Sitem etsin"Yazik degilmi onca hayale,umuda, güzelliklere" diye

Bir gülle baslayan sevgilere gömün beniBir yürek dolusu sevgi olsun mezarim

Yürekler dolusu sevgi verin banaÇünkü sevgi beraberinde saygiyi ,esenligi,umudu,mutluluguda getirirSevgi yalniz degildirBaris izler onuSevgiyle baris hiç ayri olurmu birbirinden?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com