Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi EÄŸlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sanane, seviyorsam

Seni Seviyorsam Bundan Sanane

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Seviyorsam Bundan Sanane

Seni seviyorsam bundan sanane

Kimle yaşanmış ne yaşanmış hiç umrumda olmadıumursayışlarım hep onunla ilgiliydi,hiçbir sorunun cevabı yoktu,sanki bütün cevaplar onunla birlikte yokolmuş gitmiştiZaman alışmayı öğretir derler di hiçbir alışkanlığım yoktu ki ondan başkaSanki beyin hücrelerim ona odaklanmış bütün düşüncelerimin duvarlarında sanki onun adı kazılıydı

Nereye istenirse oraya çekilebilecek varsayımsın ,baktığım her yüzün,istediÄŸim herÅŸeyin,istemediÄŸim herÅŸeyin,sevdiÄŸim insanların sevmediÄŸim insanların,aÄŸlayışlarımın,haykırışlarımÄ ±n toplamısın sankiçok zor belki,ama ben bağımsızım ve doÄŸru olan kendime yetebilen birinin olmasıdırSonuç olarak onsuz olabilmeyi seçmek en doÄŸrusu,en güzeli,en ufku geniÅŸ olanıdırYapabilsem ne mutlu ama kayboluÅŸlarımister bilsin ister bilmesin kendimi onsuz eksik hissetmek, yanında olmadığım her anda hep onu düşünmek bana acı versede her çırpınışım her kaçışım ona varmayla son buluyorsanki garip bir oyun gibi

Benim savaşlarım hep senden yana olmuştu,en başından beridir içimi kemiren kaybetme korkusu her daim benimleydi çünkü ölesiye seviyordum ne olurduki sende biraz sevseydinSenin yokluğunda içimden bir çok şeyin eksileceğine ve birdaha hiç gelemeyeceğine kendimi alıştırmak çok zorKeşkelerle teselli bulmak elini tuttuğum o günlere uzun bir hayal koridoru içinde yol almak şimdilerde en iyi yaptığım şeydi belkide

Bir başlanğıçsın hem karanlık hemde acı veriyorsun,çok derin uyku aynı ölüm gibi hayatta bir kez
yaşanılacaksın ( sanki )Onca didişmenin onca savaşın gereksiz olduğunun,herşeyin bir
ipliğin ucunda olduğunun kanıtıydı bu ayrılıkÇekilen acım bir boşvermişlik ile dışa
vurur,içimde fırtınalar kopar sislerin ardında bir güzel var biliyorum ama yolumu göremiyorumO
kuytu beyazlığın içinde seni arıyorum,senden çok uzakta,kendimden de uzaktayım biliyorum

Giderken beni unut,hiç olmamış,yaşanmamış gibi farzet beni sevme demiştinUnutmak kolay değil,olmamış yaşanmamış gibi kabullensem de çektiğim acılar döktüğüm gözyaşları kabullenmiyor ve sevme diyorsunSENİ SEVİYORSAM BUNDAN SANANE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com