Böyle Aşklar Varmı Artık |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Aşklar Varmı ArtıkHulya ve hakan isminde iki genc varmis Kiz guzelmi guzel, genc yakisiklimi yakisikli bu iki genc birbirlerini sevmis ve bir flort doneminden sonra evlenmeye karar vermisler ikisininde durumu iyiymis zengin ve varlikli ailelerin cocuklariymislar ve sonunda hakan ve ailesi hulyayi istemeye gelmisler nisan yuzukleri takilmis ve evlilik gunleri belirlenmis birgun hakan hulyayi aramis kiz telefona bakmis "askim napiyorsun" demis kiz yemek yaptigini yemek yiyecegini soylemis hakan "askim yemegini yedikten sonra seni almaya Gelecegim birlikte sinamaya gideriz iki tane bilet aldim" demis kiz telefonu kapatip yemege devam etmis tam o sirada tup patlamis butun tup parcalari hulyanin butun vucudunu delik desik etmis hastaneye yogun bakima kaldirilmis hakan kosa kosa hastaneye gitmis Ama hulya onunla gorusmek istememis cunku yaniktan oyle igrenc bir hal almiski yuzu ve vucudu bakildigi zaman igreniyormus insanlar annesi hulyanin yanina gelmis ve "kizim hakan perisan bir halde neden onu gormek istemiyorsun" demis kiz; "anne sen bile yuzumun bu haline bakmaya Igreniyorsun beni o guzel halimle hatirlasin hersey bitti soyle ona sakin beni aramasin" anne kizinin dediklerini cocuga aynen iletmis cocuk Uzuntuyle hastaneden cikmis ve arabasini suratla kullanmaya baslamis ve trafik kazasi gecirmis ve kor olmus annesi tekrar kizinin yanina gelmis ve hakana olanlari anlatmis artik evlenmeniz icin hicbir mani yok artik birbirinize destek cikmalisiniz bak hem artik seni istesende goremez demis bunun uzerine kiz Hakanla evlenmis iki tane cocuklari olmus ve yillar sonra hulya kalp Krizinden olmus oldugu gun cocuklar anlamislar ki babalari kor degil ve Aslinda hic kor olmamis |
|