![]() |
Aşk Oyunbozan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk OyunbozanAklımı çelen, beni mahveden gemiler gene Karaköye demirlemişler ![]() Martılar konup duruyor geminin kenarına, bense seyrediyorum karşısında ![]() Anlasalar, derim ki martılara; alın aklımı verin kanatlarınızı bana ![]() Tam bu sırada telefondasın, Gene sap derken saman zamanındasın ![]() Sana diyorum ki, şu karşımdaki gemiye binsek beraber açılsak bilmediğimiz yerlere ![]() ![]() ![]() Sen bana diyorsun ki beni atarsın sonra açık denizlerde ![]() Bir tanem, Aşk dediğin razı gelmektir başına geleceklere ![]() Sen razı değilsin, burada kopuyor ilişkimiz, aşk yerle bir Karaköy limanında Sevgilim, içim insan ,vücudum kadın bir türlü anlatamadım sana ![]() Kim gider, kim kalır belli mi olur hangi limanda ![]() Sonra kitaplardan konuşuyoruz her zamanki gibi ![]() Okuduğumuz kitaplar filan tamam da, görmüyor musun hiçbir kitap anlatamıyor insanı tam tamına ![]() Çaresiz boynu bükük sözler kalıyor sayfalarda,üstelik hiçbiri beni anlatmıyor, seni anlatmak içinde yazmak bana kalıyor ![]() Bensiz çok mutluymuşsun, öyle hissediyorsan doğrudur ![]() dediğin zaman bil ki bu doğru değil ![]() ![]() Sen benim akılsız, ama kurnaz gözbebeğimsin ![]() Tam sana bağırırken telefonda ,beni sevmeyen hiçbir adamı sevmedim diye Önünden geçtiğim çiçekçi çingene kadın ben de deyince kapatıverdim telefonu suratına ![]() Ön dişleri yok çiçekçi kadının, ama olsun koyu ruj sürmüş dudaklarına ![]() Bir çay ısmarladı oturdum kaldırım kenarında yanına ![]() Artık doğru yalan bilmem, gönül koymuş sevgilisine, güleceksin ama artık çiçek vermiyormuş kadına ![]() sayılmazmış çiçekten sevdiği vermedikçe ![]() Bir sürü bir şeyler daha anlattı ama dinlemedim çünkü aklım sende ![]() Zıtlıklarımız, kavgalarımız arasında kalan aşk kim bilir ne halde ![]() Sonra deniz kenarına yürüdüm denize doğru eğildim ikimizi gördüm dibinde; Denizin dibinde Öylece duruyoruz yüz yüze ![]() hiç konuşmuyoruz ![]() Göze alamıyoruz sevmeyi ![]() Aşk oyunbozan, ne yapacağı belli olmaz ![]() Tedirginiz bu yüzden ![]() Sen bir düş tembelisin Bense yaşama yorgunu Ya da tam tersi İkimiz de yanlış biliyoruz her şeyi ![]() Kavga var yüreğimizde Birimiz kaybedecek ![]() Belki ilk defa Ya ben kazanırsam , o kaybederse korkusu içimde ![]() Aşk böyle bir şey işte ![]() Kazanmaktan korkarsın durduk yerde ![]() Neye dokunsak su ve saydam Biraz daha nefesimizi tutsak Göze alacağız birlikte ölmeyi Bir an aklımızdan geçmiyor değil, Sonra çıkıyoruz Denizin üzerine Derin bir soluk alıyoruz Ve ilk solukta boğuluyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|