![]() |
Sessiz Bir Yağmur Yağıyor Artık Yüreğimden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessiz Bir Yağmur Yağıyor Artık YüreğimdenHer aşkın bir sonu var ![]() ![]() Beraberliklerden yalnızlığa dönüşülen nokta ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatında grilerin olamayacağını söylediğinde ![]() ![]() ![]() zamanı durduramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardıma dönüp baktığım da yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() Tek başıma idim ve yalnızlıktı aşkın adı ![]() ![]() ![]() Şarkılarım sustu, ben sustum ![]() ![]() ![]() Zaman dondu o noktada ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüm idi, bu gün yaşadığım zamansız ![]() ![]() ![]() Sonunu yaşıyorum şu anda sanki hayatımın ![]() ![]() sonbaharda düşen yapraklar gibi rüzgârla savrularak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durduramıyorum bu düşüşü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklentilerim, yalnızlıklar içinde kalarak tükenir zamanla biliyorum ![]() ![]() ![]() tek başıma nefes alabilmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessiz bir yağmur yağıyor artık yüreğimden ![]() ![]() ![]() Ne sesimi duyuyorsun ne de bir haber var senden ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizlik şimdi senden sonra ki hayatım ![]() Siyah beyaza dönüşüyor dünyam sayende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|