![]() |
Bir Ayrilamayisin Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ayrilamayisin HikayesiIçli bir siir gibi bakiyorsun ![]() ![]() Gözlerinden bir nehir gibi akiyor hüzün ![]() ![]() Konusamiyorum ![]() Unutmaktan medet ummak lazim bir kaç nefes alis verislik zamanlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorularin anlami yok artik bu zaman diliminde& Cevapsiz, öksüz sorular birakmanin acisini eklemenin kendimize& Anlami olan tek sey sensin, anlami olan tek zaman parçasi su an& Keske bir tablo gibi olsaydi sevdamiz, çizilse boyansa ve öylece kalsa idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Almak ister gibisin üzerimden yükümü& Yapamayacagini bile bile çabalar gibi bakislarin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapmali?& Saniyeler dolusu, yillar gibi gelen o düsüncelerin sular gibi berrak ve hizli aktigi zamandan atmali kendini disariya ama nasil? Birimiz bulsak cevabi& Ne kadar bulamazsak o kadar uzar düsünceler, kesip atmazsak bir yerlerden biliyoruz basimiza gelecekleri& Kesip atarsak da ne kadar eksilecegimizi& Ne yapmali?& Çektigimiz ve çekecegimiz acilarimizin enini boyunu ölçmek ne kazandirdi bize? Unutmak daha kolay olsaydi girer miydik bunca zahmete? Bu geceyi yasamamis olmayi isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yine de git istiyorum artik&Beni, bana verdiklerini düsünmeden& Kendini alip da git istiyorum& Bir an önce o aciyi hissetmek yine o aksamlardaki gidislerinde oldugu gibi kafeste serçe gibi çarpmak istiyorum odanin duvarlarina kanatlarimi& Gece daha çok uzun& Ne kadar kalirsan yoklugun o kadar büyüyecek biliyorum& Hadi kendini al, gecemden al ve git& Bundan baska yol olmadigini bilmek, ayriligin kendisinden de çok aci veriyor bana& Ayriligi da al ve git& ![]() |
![]() |
![]() |
|