![]() |
Gözyaşlarımla Sevdim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşlarımla Sevdim Seni![]() Seni sevmek ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu zor zamanımda yanımda oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni seveceğim gözyaşlarımın ıslaklığında ![]() ![]() ![]() ![]() gece kabuslarda uyandığım zaman seni arayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Hayalinde yasamayı, dokunmadan sevmeyi, bilmeden nefes almayı ve mutluluklarda ağlamayı ve vuslatın hüzünlerinde beklemeyi öğrendim ![]() ![]() her zaman seni bekleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık seni severken dilim susuyor ![]() ![]() ![]() Kalbime bazen de gözyaşlarım eşlik ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gözyaşlarımı hediye ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Aç avuçlarını sevdamın ıslak taneleri düşsün ![]() ![]() ![]() Sana ve senin yüreğine sığınıyorum karanlığı emziren gecelerde ![]() ![]() Dudaklarımda ismin, kalbimde sevgin, gözlerimde ise hasretine dökülen sevgi daneleri ![]() ![]() Yarın belki de uyanamayacağım yatağımdan ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sakın unutma ismimi , cismimi unut ama ne olur gözyaşlarımda büyüttüğüm sevdamı unutma ![]() ![]() ![]() ![]() Yarın belki de daha güzel olacak ![]() ![]() ![]() Güldüğünde ben senin tatlı tebessümlerindeki en güzel gülüş olacağım ![]() ![]() Ağladığında ise toprağa hasret gözyaşın olacağım ![]() ![]() Bil ki sabah o saclarını delicesine esen bir rüzgar olursa ; sakın korkma O benim ![]() ![]() ![]() Bu gece sana bir sevda kuşu yolluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımı ise evindeki en güzel çiçeğin bulunduğu saksıya armağan edecekler ![]() ![]() Seni seviyorum canım ![]() ![]() ![]() Nedensiz sevmelerimdeki en büyük sevdam ![]() ![]() kalbim iki kişilik artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|