![]() |
Susacak Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susacak VarUyanma küçük kız! Uyanma ve görme kahramanın olamayışımı! Ağlamaklı bir uykunun koynundasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyanma küçük kız uyanma ve görme! Pişman değilim ama keşke soran gözlerine konuşmak yerine "susacak var" diye bakabilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi uyanma küçük kız! Uyanma ve görme çaresiz kahramanlığımı! Adım düşmüyor dudaklarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyanma küçük kız! Uyanma ve daha da büyüt çocukluğunu unutmuş ruhumu ![]() Yazmıştım ya "yaşadığını kanıtladığın için teşekkür ederim" diye, hiçbir şeyle ödenmez bir varoluştu gülüşün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyanma küçük kız! Uyanma ve görme yok oluşumu ![]() Beni eski bir yarayla aldattığın gün anladım aslında seni ne kadar da çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Uyanma küçük kız! Uyanma ve dinlensin kahramanımın küçük ve yorgun bedeni ![]() Seni öyle seviyorum ki ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu |
![]() |
![]() |
|