![]() |
Seni Ne Affedeceğim Nede Unutacağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ne Affedeceğim Nede UnutacağımSENI NE AFFEDECEGIM NEDE UNUTACAGIM Esirdi sanki gunes karanliklar daglarin ardindan magrur bir edayla doguyordu ![]() ![]() ![]() Azraile bedduami, yaradana sitemmi etsem ![]() ![]() ![]() ![]() Kac yetimin hakkı bende kaldi , kaç oksuzun basını ellerim oksadi kac ananın ahını aldımda bitiverdi doymadan ![]() ![]() ![]() ![]() Neye isyan etmeli, kimi suclu tutmalı, yaralı kalbimi kıranları nasıl unutmalı? Suclu aramak bu kadar zormu, olurmu ey Allahsız bir genç kız böyle mahsun koyulurmu ![]() ![]() Cennetten hurileri indirseler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni gelecegim yapmıstım ey zalim, sen hep gelecek olani sen hep bendeki yarın ![]() ![]() Kime sitem ediyorum, kime anlatıyorum derdimi bosu bosuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seven bu yuregimin hakkı aslında olum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilik ahdiyle parmagıma taktıgım ![]() ![]() ![]() ![]() Lanet yedin hem tanrimdan hem hemde benden giden gitmistir artık nedir bu kadar yuregimi derbeder eden ![]() Umutla seni beklerken bayram arefesinde, kimsesizligin esiginde yasatırken seni, hic hak etmedigim sensizlik acısıyla bir basıma yalnız koydun beni ![]() ![]() ![]() Bitmemeliydi!!! Bitiremezdin!!! Hayır, sen gidemezdin, ben sensiz edemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acimadan sıktin askin gunahsiz kalbine son mermiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sey yine mavi olacak bak goreceksin&ben yarina umutla birlikde dogacagim seyredeceksin ![]() ![]() Dune kapattim gozlerimi ![]() ![]() ![]() SENI NE AFFEDECEGIM NEDE UNUTACAGIM |
![]() |
![]() |
|