Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sanadır, yar

Sanadır Yar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanadır Yar

ilk görüşte aşka insanın önce tanıması lazım diyordum ama farklı bir duyguymuş başıma gelmeyince anlamadımo kadar karışık ki kafam aklım fikrim hep sende seni düşünür oldum her günGeçer bir heves sandım ama olmuyor korkmaya başladımm kendimden çünki birine tutulmak hiç mi hiç istemiyordum bir yandan başıma gelen en güzel duygu diyorum biryandan da korkuruyorummkAyBeTmEkTeN ve kalbimin acısı büyüSeni ilk gördüğüm günden beri beni tuaf bir duygu aldı inanmazdım r diye inan bana beni bir gün sevenlerden görme YeŞiL GÖZLÜMM ben ömürlük sevenlerdenim artık ya nasıl bir dünya ki söyleyemiyorum sana elim kolum bağlı ben artık cesaretli olmak istiyorum kimsseden korkmadan ve çekinmeden seni SEvDİmİ söylemek istiyorum ne olurr elini ver bana sevgini inan herşeyi bırakırım senin o güzel gözlerin uğruna ne olurr acı sevdaya dönüşmesin hislerimm mutlu olmak istiyorum seninlee çokmu şeyy istiyorumm hakkım yok biliyorumm ama ben seni çok SeViYoRuMM yaaaffet elimde değil ben şimdi kendi kendimle savaşıyorumm tek bildiğim şey seni HeRGüN DeLi gİBi öZLüYoRUM ALLahım gerçek olsun kurduğum hayaller ben o güzel pembe uykulardan uyanmak istemiyorum birgün gözlerimi açtığımda yanımda olsunn inan seni sevmek DüNyALaRa bEdELLYEŞİL GÖZLÜM
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com