![]() |
Cok Mutluyum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cok MutluyumSevgili Karde$lerim Bu Mutlulugumu sizlerle payla$mak istedim Bugun Arzu Sahin konserine Gittim Cok Guzel Gecti Arzu Ablam saat 00h10'da sahne aldi Hepimizi Cok Guzel Bir Turku Gecesi Ya$atti Bir Suru Resmini Cektim Gelelim Asil Konuya Benim En Buyuk Hayallerimden Biri Azru Sahin (Ablami) Gormekti Ve Bu Hayalime Kavu$tum Konser Bitti Arzu Ablam Kulise Dogru Gitti Bende Arkasindan Hemen Girdim ve en Az 30 Hayrani Bi Odadaydik Herkez Resim Cektirdi ve Ben Imza Istedim Kalemin Var Mi ? Ablacim Dedi Bende Yok Ablam Dedim Ordaki Karde$lere Sordum Onlardada Yoktu Bi An Hayalim Suya Du$ecek Sandim Sira Bana Geldi Ablam Sana Sarilabilirmiyim Dedim Tabiki Dedi Ve Arzu Ablam Bana Sarildi Yanagimdan Optu I$te O An Ben havalarda Ucuyordum ve Arzu Ablama Dedim ki Bugunden Sonra Olsemde GAM Yemem Dedim Oyle Soyle Karde$im Dedi ve Konserlerime Gel Senle Daha Cok Goru$elim Dedi ![]() Insanin Hayallerine Kavu$masi Cok Guzel ve Mutluluk Verici Suan Havalarda Ucuyorum Sanki Nasil Uyuyacam Bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|