Yağmur Damlaları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yağmur Damlaları*Yapmur Damlalari* Hatırlar mısın? Bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın ![]() ![]() ![]() Hatırlıyor musun Çanakkale`de bir sonbahar zamanıydı ![]() ![]() Yağmur öyle delicesine yağıyor, rüzgar öylesine hırçın sırtımıza vuruyordu ki, zaman zaman ayaklarımız yerden kesilecek gibi oluyordu O yağmurun ve sert esen rüzgarın altında sarılmıştık birbirimize![]() ![]() Upuzun bir atkımız vardı![]() ![]() Bembeyaz![]() ![]() Neredeyse ikimizin boyu kadar tertemiz bir atkı![]() ![]() Üşümüştük ve ikimiz birden dolanmıştık o atkıya![]() ![]() İkimizinde gözleri görünüyordu akşamın buğusunda![]() ![]() Gözlerin öyle güzel parlıyordu ki; her saniye daha da kör oluyordu gözlerim![]() ![]() Öyle güzeldi ki gözlerin![]() ![]() Gözlerin![]() ![]() Sırtımıza vuran hırçın rüzgarların esintisinde bir kalkan gibiydiler bana![]() ![]() ![]() Sarıla sarıla yürüdük kordonu Çok üşümüştük, hem de çok![]() Ama dünya umurumuzda değildi![]() ![]() Kimin umurunda olabilirdi![]() ![]() Yol boyunca mutluluktan ucarken biz, ikimizde de kocaman bir yürek varken, kim bizim umurumuzda olabilirdi![]() ![]() ![]() Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Bizim şarkımızdı bu hatırlıyor musun ![]() ![]() Yine yağmur yağıyordu o gece Yine ben senin pamuk ellerini tutup, birlikte kordon boyunca yürüyorduk![]() ![]() Yağmur öylesine güzel yağardı ki, her damlası sana düştüğünde kıskandırırdı beni![]() ![]() ![]() Şimdi yine yağmur yağıyor ![]() ![]() Toprağına düşen damlalardan bunu hissedebiliyorsundur belkide![]() ![]() Gözyaşlarımla birlikte karışıyor toprağına![]() ![]() Bugün toprağına bir çiçek ektim![]() ![]() En sevdiğin çiçeği![]() ![]() Kardelen![]() ![]() Onu gözlerimden düşen damlalarla büyüteceğim![]() ![]() Toprağında onu ben gibi seveceksin sende![]() ![]() Bir gün, yağmur damlaları olarak düşeceğim toprağına![]() ![]() O zamana kadar seni hiç mi hiç unutmayacağım Dedim ya![]() ![]() Ben hiç unutmadım, unutamam![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|