![]() |
Sen Olmak İstedim Başaramadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Olmak İstedim BaşaramadımBir mektup olmak istedim çoğu zaman ![]() Gözlerin anlatamadığı her şeyi anlatmak istedim; gözyaşı olmak istedim; güçlülerin karşısında, güçsüzlerin yanında olmak istedim ![]() Yıldız olmak istedim; ümitsizler için kaymayı ![]() Mutluların ise gözlerinde ışıldamayı istedim ![]() Kalp atışı olmak istedim; bilmediğim kişilerde, yeniden can olmak istedim ![]() Siyah olmak istedim, gecenin siyahı; yıldızları istedim ömrüme, onlarla birlikte uyumak istedim, uyumak ve uyanmamak Hayat istedim sadece, Yalnızca sendin hayatım ![]() Sen varken ben ne gözlerin anlatamadığı sözlerin yazılışını, ne gözlerden akan saf mutlulukları, ne yıldız ne de gece olmak istedim ![]() Hiç birisini istemedim ömrüme; sen varken sadece seni solumak istedim, kalbinin kalbimin olmasını ve her atışında yalnız senin olmasını istedim ![]() Gecedeki siyahı, gözlerinde buldum ve gözlerindeki gecede yıldızları İlk defa senin kalp atışın olduğumda, seni herkesten, her şeyden çok sevdiğimi anladım, bir ömür seni sevmek istedim ![]() Son nefesimde kalbimden gelen gözyaşının son durağının senin gözün olmasını istedim ![]() Ve son aldığım nefeste sana son kez "SENİ SEVİYORUM" demek istedim ![]() Ben bu kadar çok şey isterken aslında sadece seni istediğimi anladım ![]() Ben sadece seni isterken sen gittin ve ben yine gece olmak istedim ![]() Ömrümce yıldızlarla uyumak, siyah olmak, hüzün kokmak istedim ![]() Ben, bunları istedim ve öldüm! Gönlüme erişemeden ben, uyudum ![]() ~~Her kendine baktığında beni gör ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Olmak İstedim Başaramadım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Olmak İstedim Başaramadımİlk defa senin kalp atışın olduğumda, seni herkesten, her şeyden çok sevdiğimi anladım, bir ömür seni sevmek istedim ![]() Son nefesimde kalbimden gelen gözyaşının son durağının senin gözün olmasını istedim ![]() Ve son aldığım nefeste sana son kez "SENİ SEVİYORUM" demek istedim ![]() Ben bu kadar çok şey isterken aslında sadece seni istediğimi anladım ![]() bugün gine harikasın herzaman olduğu gibi ![]() ![]() ![]() sEN de Yüreğinde çok güzel teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|